Monthly Archives May 2013

Pentru lucrari de curatenie realizate in cel mai performant mod

Dacă v-aţi programat pentru weekend activitati precum curatarea terasei, a scarilor, aleilor sau mobilierului de gradina, spalarea automobilului, a bicicletei sau chiar curatarea gardurilor, fatadelor si acoperisurilor, atunci va recomandam utilajul de curatat cu inalta presiune STIHL RE 98. Este durabil, sofisticat, practic si confortabil, pentru ca lucrarile dvs de curatat sa fie realizate in cel mai performant mod.

DURABIL

Datorita pompei cu pistoane din otel inoxidabil cu carcasa din aluminiu si a motorului cu inductie cu nivel redus de zgomot, modelul RE 98 are un caracter durabil si silentios.

Read More

Cosirea pe suprafete cu plante de cultura

Pentru realizarea lucrarilor de cosire la nivelul suprafetelor de cultura se actioneaza prin manevrarea motocoasei pentru cosire sub forma de fasii si defrisarea in jurul arborilor.

In cazul cosirii sub forma de fasii procedura depinde de distanta dintre rasaduri. In cazul unor poteci normale si late se coseste “sub forma de meandre”. Aceasta inseamna ca lucrarile la nivelul potecilor sunt realizate in mod alternativ – inainte si inapoi.

Daca spatiul este mai redus pentru ca rasadurile sunt mai apropiate, poteca trebuie sa fie foarte apropiata pe latura stanga, langa randul de plante. Miscarea de cosire incepe la 0.5 m la dreapta plantei si se incheie la 1 m la stanga de ea. Este utila realizarea unor curse de mers in gol...

Read More

Trascareta EMT

Intr-un articol aparut acum cativa ani se mentiona ca pe undeva, mai precis la Stoenesti de Arges, un anume Leonid Toader a construit (reconstruit) o ciudatenie care nu prea era  caruta. Aceasta “trascareta” pentru ca asa a fost botezata, s-a  raspandit  cu repeziciune in mai toate localitatile din jur pentru ca oamenii au inteles ca de fapt este “o masina agricola care a tras caii pe dreapta”. Merita mentionat ca trascareta a aparut intr-un moment in care vestita masina autohtona ARO nu mai era. Oamenii au inceput sa fie mai inventivi adaptand tot felul de mecanisme: motoare, anexe si dotari, bineinteles necesare pentru desfasurarea numeroaselor activitati din zona rurala...

Read More

Ascutirea lanturilor de ferastrau

Lanturile de ferastrau STIHL sunt confectionate din otel crom-nichel pentru a asigura o taiere corespunzatoare pentru un interval de timp indelungat. Niturile sunt calite intr-un camp de inductie de 10000 W ce asigura o rezistenta foarte inalta la rupere. Fiecare lant este supus inainte de iesirea pe piata la o tractiune bine determinata astfel incat lantul se va intinde la prima folosire. Dintii taietori ai lanturilor prezinta repere de service si uzura pentru recunoasterea uzurii si oferirea unei bune orientari la ascutire.

Lanturile STIHL sunt grupate pe 2 categorii: pas 3/8 si pas 0,325 inch, cu lungimi de lama de la 30 la 63 cm si lungime lant de la 22 de dinti la 42 de dinti.

Ascutirea optima a lanturilor previne uzura motorului si creste durabilitatea lantului...

Read More

Oferta aniversara STIHL

Expert Moldova Trading aniverseaza 20 de ani de colaborare cu STIHL, celebra firma producatoare de motoutilaje din Germania. Aceasta aniversare se deruleaza sub sloganul “Experienta leaga profesionalismul de traditie” si este marcat in urmatoarele luni prin preturi promotionale la o serie de produse STIHL foarte apreciate. Atentie, promotie in limita stocului disponibil!

Read More

20 de ani de Stihl!

Expert Moldova Trading, companie ce comercializează unelte și scule, utilaje și echipamente profesionale, aniversează 20 de ani de colaborare cu STIHL, celebra firmă producătoare de motoutilaje din Germania. Această aniversare se derulează sub sloganul “Experienta leagă profesionalismul de traditie” și va fi marcată în următoarele luni printr-o serie de evenimente promoționale.

Cu ocazia acestei celebrări, directorul general STIHL, domnul Ioan Mezei a transmis: “Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când ați vândut primul motoferastrau marca STIHL. Cu această ocazie dorim să vă mulțumim pentru că ați rămas acești ani alături de STIHL și să vă felicităm pentru frumoasa noastră colaborare...

Read More

Produse pe care le recomandam: bidoanele din inox Tabec

Bidoanele din inox de calitate superioare de la Tabec sunt containere proiectate special pentru transportul de pentru transportul de cantitati mici, medii sau mari de lapte, ulei si vin.

Bidoane sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304 lustruit BA, folosind cele mai noi tehnologii existente la ora actuala, ele fiind proiectate pe diferite dimensiuni pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Accesoriile in dotare sunt: capac tip surub din inox cu garnitura alimentara, dop tip surub din inox cu garniture pentru gaura de robinet, 2 manere din inox, sudate. La cerere se pot oferi ca accesorii robinet si suport.

Acest tip de bidoane sunt recomandate in domenii precum: agricultura, alimentatie (productia de inghetata, vin, ulei), transport, zootehnie.

Read More

Util pentru medicii veterinari

Expert Moldova Trading vine in ajutorul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale, incercand sa puna la dispozitia acestora o gama cat mai larga de instrumente veterinareproduse medicalearticole pentru diferitele ferme zootehnice.

Punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi si performante produse, avand in vedere corectitudinea raportului calitate/pret.

Pentru unitatile veterinare oferim: ace de seringa, sticlute pentru recoltare material seminal, creioane pentru marcaje, solutii dezinfectante, instrumente chirurgicale, dispozitive pentru castrare, aparate de diagnoza a gestatiei, aparate de cornat, dispozitive de ridicat bovine, solutii pentru tratarea diferitelor infectii, etc.

Pentru crescatorii de animale oferim, pe langa gama completa de instrumente veterinar...

Read More

Vermorele pentru ingrijirea plantelor

Vermorelele sunt aparate portative cu ajutorul carora se pulverizeaza solutii speciale pentru distrugerea parazitilor plantelor. Sunt necesare pentru orice gradina, de aceea Expert Moldova Trading a inclus in portofoliul de produse gama de vermorele si stropitori de la Dal Degan. Sunt sigure, sunt usor si confortabil de folosit si sunt disponibile la preturi foarte bune.

Gama de vermorele contine atat produse cu capacitate mai redusa, pentru gradini mai mici si interior, cat si produse cu capacitati mari, pentru vii, livezi, sere.

Read More

TERRA F90R – o motosapa pe care te poti baza

Expert Moldova Trading prezinta motosapa TERRA F90R, destinata prelucrarii mecanizate a solului, lichidarii buruienilor, pentru sapat si prasit mecanizat pe campurile de legume, solarii, livezi de pomi, dar si intre randurile din plantatiile particulare de vita de vie si pentru alte prelucrari de sol de suprafete potrivite.

Este recomandata pentru suprafete de pana la 10.000 m2 oferind o productivitate de 400-500 m2/ora – cu 2 treceri. Corespunde tuturor exigentelor de securitate conform Directivelor EN – 2006/42/CE, 2004/108/CE, 2000/14/CE iar echipamentul este certificat CE.

Read More