Monthly Archives September 2013

Strung pentru prelucrarea lemnului

In prelucrarea lemnului strungurile sunt folosite pentru strunjirea suprafetelor conice, cilindrice si profilate din lemn de diferite esente. Pentru acest tip de activitati, strungul pentru lemn KDM 1100 de la Bernardo prezinta anumite avantaje care il recomanda ca fiind o masina ideala chiar si pentru incepatori: are o constructie stabila din fonta, este dotat standard cu dispozitiv de copiere, are o gama larga de accesorii si este disponibil la un pret avantajos.

KDM 1100 este echipat cu dispozitiv de copiere pentru copierea pieselor originale sau dupa sabloane. Papusa mobila are gaura de trecere pentru prelucrarea pieselor lungi si se fixeaza usor la batiu, prin levier cu actiune rapida. Viteza se poate regla continuu pentru rezultate optime de strunjire...

Read More

Slefuirea parchetului cu PSM 200 de la Bernardo

Slefuirea parchetului poate fi o operatiune dificila, de aceea se recomanda utilizarea unei masini de slefuit parchet. O astfel de masina ajuta ca slefuirea sa fie mai usor de realizat si sa se desfasoare in siguranta.

Masina de slefuit parchet PSM 200 de la producatorul austriac Bernardo este recomandarea noastra pentru activitati precum slefuirea pardoselelor din parchet, scandurilor de dusumea, pardoselelor din mosaic, etc. Avand in vedere usurinta de utilizare si masurile de siguranta, acest model este potrivit si pentru utilizatorii neexperimentati.

PSM 200 este conceputa pentru slefuirea suprafetelor mici si medii...

Read More

Lucrari precise de degrosare cu TH 330

Masina de degrosat TH 330 are un design compact si este usor de transportat, fiind un model ideal pentru utilizare in constructii, pentru prelucrarea exacta a placilor, scandurilor, grinzilor. Datorita ghidajului cu 4 coloane si valturilor cauciucate de tragere si impingere pentru avans precis, se garanteaza lucrari exacte de degrosare.

TH 330 prezinta urmatoarele avantaje:

  • Prezinta manivela cu scala pentru reglarea usoara a adancimii de degrosare.
  • Masina este echipata standard cu hota de aspiratie a aschiilor montata in spatele masinii.
  • Se economiseste spatiul de lucru datorita meselor pliante.
  • Se transporta usor datorita manerelor laterale.
  • Prezinta bloc taietor cu 2 cutite precise calitatea HSS.
  • Are valturile cauciucate reglabile, de tragere si impingere, ce asigura o trecere continua ...
Read More

MS 241 C-M – prim motoferastrau STIHL

MS 241 C-M este noul mic motoferastrau complet profesional. Prin conceptul inovator pentru motor si sistemul de filtrare, precum si prin noul lant al fierastraului 3/8″ Picco Super, utilajul dispune de o performanta deosebita, este economic, curat si nu necesita multa intretinere. Astfel devine unealta ideala pentru utilizare profesionala in domeniul silviculturii, agriculturii si in constructii, precum si in gradinarit. Noul motoferastrau este destinat cu precadere pregatirii lemnelor de foc, lucrarilor de debitare si de intretinere, insa si lucrarilor de sculptura in lemn.

Caracteristici MS 241 C-M:

  • management complet electronic al motorului cu randament optim permanent
  • motor 2-MIX modern, cu emisie redusa de gaze de ardere si consum scazut de combustibil – utilajul MS 241 C-M...
Read More