Stihl Iasi anunta deschiderea noului magazin din Miroslava

iasi stihl miroslava

Noul centru de vanzare si service Stihl consta intr-un spatiu dedicat de 200 mp. Vizitatorii pot vedea si achizitiona motounelte pentru padure sau gradina.

Ne dorim sa fim mai aproape de clientii nostri, de aceea deschidem usile noului magazin Stihl din Miroslava.  Deschiderea acestuia constituie pentru noi materializarea unui concept care corespunde nevoilor clientilor dar si satisfactia lor. Va oferim o gama larga de produse pentru proiectele mici si mari, pentru cei pasionati de constructii si agricultura.

Expert Moldova Trading marcheaza 25 de ani de parteneriat cu grupul STIHL prin lansarea celui de-al treilea showroom din judetul Iasi.  Conceptul de prezentare este unul revolutionar la nivelul retelei, constand intr-un amplu program de reconfigurare vizuala si functionala, cu importante investitii in cresterea calitatii magazinelor si compartimentelor de service, care au fost utilate si configurate dupa cele mai noi standarde.

Ne concentram sa va oferim produse de inalta calitate

Noul centru de vanzare si service Stihl consta intr-un spatiu dedicat de 200 mp unde vizitatorii pot vedea si achizitiona motounelte pentru padure sau gradina din gama Stihl/Viking, echipamente de protectie sau produse din gama Stihl Timbersports. Aprovizionarea consistenta si constanta a magazinului Stihl din Miroslava fac din produsele noastre o modalitate eficienta si sigura de a duce la bun sfarsit munca de zi cu zi a oamenilor profesionisti dar si a celor care au un hobby.

In Romania exista in prezent peste 500.000 de utilizatori ai produselor STIHL, cifra record pentru piata romaneasca. In primele patru luni ale acestui an, STIHL Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor de aproximativ 20%, cele mai importante rezultate fiind consemnate pe segmentele motoferastraie si motocoase, segmente unde Stihl este lider de piata. De aceea va invitam sa ne vizitati in magazinul nostru unde veti gasi produse dedicate lucrarilor in agricultura si a spatiilor verzi.

De asemenea, vanzarile de consumabile, care detin o pondere de circa 50% din cifra de afaceri a companiei, au crescut fata de anul precedent. In categoria consumabile sunt incluse piesele de schimb, uleiurile, sinele si lanturile.  Se anunta o crestere a afacerilor in anul 2017, care va depasi cu mult pe cea din anul 2016, acest lucru datorandu-se unei serii de factori economici care au ridicat piata: scaderea TVA-ului, cresterea economica inregistrata si finalizarea unor constructii din sistemul rezidential.

De la inceputul anului 2016 au fost reconfigurate dupa noile standarde de merchandising peste 50 de magazine, la ele adaugandu-se in anul 2017 inca 60 de magazine. In acesti 2 ani s-au reconfigurat si refacut si un numar de 36 de ateliere de service, cu un efort investitional doar pentru anul 2017 de 250.000 euro.

Prin aceasta ampla dezvoltare venim in intampinare pentru toti utilizatorii marcii Stihl pentru a beneficia de produse, cat si de un nivel de service ridicat pentru orice problema, la un magazin cat mai aproape de resedinta. Toti utilizatorii marcii STIHL beneficiază de un nivel de service ridicat pentru orice tip de problema.


Pentru o discutie suplimentara sau negociere directă va asteptam la punctul nostru de lucru din strada Mihail Kogalniceanu nr 1, Miroslava, Iasi la MAGAZINUL DE VANZARE SI SERVICE STIHL.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>