Accesorii compatibile cu motosapa Terra F90R

Motosapele sunt utilaje usoare destinate maruntirii solurilor usoare si semisoare. O motosapa de calitate prezinta un motor in 4 timpi pentru lucru cu consum redus, o greutate mica pentru manevrare usoara, manere ergonomice pentru confortul utilizatorului si posibilitatea de reglare a ghidonului. Toate aceste criterii sunt indeplinite de motosapa Terra F90R.

Un alt avantaj al motosapei Terra F90R este posibilitatea de atasare a unei game largi de accesorii. Astazi va vom prezenta fiecare accesoriu, urmand ca zilele viitoare sa va descriem si pachetele care pot fi construite pentru o alegere rapida si corecta a produselor necesare activitatilor agricole.

  • Jante pentru roti pneumatice 4X8T

Sunt fabricate din otel calit si se prind pe ax cu ajutorul a 4 suruburi.

  • Brazdar Texas

Se foloseste pentru deschiderea santurilor intre randuri, pentru pregatire pentru irigare si deschiderea santurilor pentru insamantarea diferitelor culturi. Poate fi folosit in agregat cu sapele sau impreuna cu rotile metalice.

  • Brazdar Gardenia

Se foloseste pentru deschiderea santurilor intre randuri, pentru pregatire pentru irigare si deschiderea santurilor pentru insamantarea diferitelor culturi.

  • Protectii freze

Sunt utile pentru o stabilitate mai mare in timpul lucrarilor intre randurile inguste si o tractiune ridicata datorita aderentei sporite.

  • Adaptor multigama

Se utilizeaza pentru prinderea diferitelor accesorii la motosapa Terra F90R.

  • Cultivator

Realizeaza in principal afanarea si maruntirea solului, respectiv distrugerea buruienilor, si in mai mica masura amestecarea solului in orizontul afanat. Realizeaza lucrarea de baza a solului (inlocuieste aratul), in conditii de sol uscat, prin cultivatie totala, la adancimi cuprinse intre 15 si 30 cm.

  • Remorca

Remorca basculanta este compatibila cu motosapele Terra F90R. Recomandata pentru deplasarea in afara drumurilor nationale si oras. Are o capacitate de transport de 350 kg, anvelope 4X8 si o viteza de miscare de pana la 12 km/h.

Remorca are urmatoarele dimensiuni: latimea cosului 100 cm, lungimea 126 cm, adancimea 32 cm.

Cosul remorcii este produs din tinichea ondulata si este montata pe sasiu. Remorca se descarca singura (autobasculanta), pentru descarcarea remorcii se trage numai un stift de fixare, care se afla in fata cosului. Este echipata cu tambur de frana si cu sabot de frana. Frana e posibil sa fie blocata in timpul de parcare si descarcare.

  • Prasitoare

Se foloseste pentru afanarea solului si amestecarea stratului structurat inferior cu stratul superior, deplasarea partiala a solului in lung de axa arborei si formarea lanturilor joase a solului afanat, cu o adancime de afanare a solului de 15 cm. Poate functiona cu brazdarul.

  • Set ax roti pneumatice

Se foloseste pentru prinderea rotilor pneumatice la motosapele Terra F90R.

  • Set roti pneumatice

Compatibile cu motosapele Terra F90R. Jantele sunt din otel (2 folii lipite) si se monteaza pe motosapa cu ajutorul a 4 suruburi. Setul include 2 bucati.

  • Set roti metalice

Utile pentru lucrarile de brazdare si bilonare.

  • Set ax roti metalice

Necesare pentru prinderea rotilor metalice la motosapele Terra F90R.

  • Set greutati 2.4 pentru roti metalice

Greutatea acestora este de 2,4 kg/bucata. Pot fi folosite impreuna cu rotile metalice ca si accesoriu pentru motosapele Terra F90R. Setul include 2 bucati.

  • Plug de brazdare

Este destinat pentru executarea araturii. Aratura consta in taierea si deplasarea laterala a brazdei concomitent cu rasturnarea si maruntirea acesteia. Aratura se executa la diferite adancimi in functie de felul solului si cultura respectiva putand fi: superficiala, la adancimi de 15-19cm, normala la adancimi de 20-25 cm, adanca la 26-30 cm.

Alte aplicatii: eliminarea semintelor de buruieni aflate la adancime, aratura ingrasamintelor greu mobile/fosfor si potasiu, imbunatatirea caracteristicilor fizice si hidrice ale solului.

  • Plug pentru recoltat cartofi

Este destinat scoaterii cartofilor din pamant. Are o latime de lucru de 50 cm, o lungime de 30 cm, o adancime de lucru de 17 cm si o masa de 3 kg.

  • Adaptor

Se utilizeaza pentru prinderea diferitelor accesorii la motosapa Terra F90R

  • Plug de bilonat (rarita)

 Se foloseste pentru a face randuri si pentru a umple randurile (in special la cartofi, dar nu numai). Plugul este reglabil astfel incat se poate regla atat latimea cat si adancimea de lucru.

3 comments to Accesorii compatibile cu motosapa Terra F90R

  • Costel Popa  says:

    De unde pot achizitiona accesorii pentru aceasta motosapa?

    • mihaela  says:

      Buna ziua! Puteti achizitiona accesorii de pe site-ul eagricol.ro sau puteti vorbi direct cu consilierul de vanzari la nr de telefon 0730 260 458.

  • Dan  says:

    Buna ziua, as dori sa stiu daca aveti lantul de la reductor, separat, pentru motosapa TERRA F90R si un pret ! Sau daca puteti sa-mi dati macar dimensiunile lantului in cazul care nu-l aveti dumneavoastra, pentru a cauta ceva compatibil cu acela !!! Va multumesc !!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>