Bidoane din inox pentru lapte, ulei sau vin

Bidoanele din inox comercializate de Expert Moldova Trading sunt realizate de catre firma italiana Tabec, apreciata la nivel international. Bidoanele sunt containere proiectate special pentru transportul de cantitati mici, medii sau mari de lapte, ulei si vin. Sunt recomandate in domenii precum: agricultura, alimentatie (productia de inghetata, vin, ulei), transport, zootehnie. Ele sunt de diferite tipuri si prezinta si accesorii. Astazi va vom prezenta cateva modele de bidoane din inox, pentru fiecare tip de aplicatie.

Bidoane din inox pentru ulei

Sunt special realizate pentru depozitarea si transportul uleiului. Materialul din care sunt produse este otel inoxidabil, cu o grosime de  0,6-0,7-0,8-1,5 mm. Sunt dotate standard cu capac din otel inoxidabil cu maner, inel de piulita Ø 1/2 “- 1” din otel inoxidabil si robinet din alama cromata. Sunt disponibile bidoane din inox cu suport, cu usa de vizitare sau simple, cu dimensiuni pornind de la 35 L si pana la dimensiuni mari de 1000 L.

Bidoane din inox pentru vin cu capac flotant

Se gasesc in varianta cu fund conic sau cilindrice, simple, cu suport si/sau cu usa de vizitare. Prezinta inel de piulita Ø 1/2 “- 1” din otel inoxidabil, robinet din alama cromata, tub din otel inoxidabil pentru un total de descarcare Ø 1/2 “- 1”. Modelele avansate sunt dotate si cu capac antipraf din otel inoxidabil cu maner, usa de vizitare cu diametrul de 300 mm si suport creat din 3 picioare sudate din otel inoxidabil. Prezinta capacitati de: 35 L, 75 L, 100 L, 110 L, 150 L, 200 L, 300 L, 400 L, 500 L, 700 L, 850 L, 1000 L.

Bidoane din inox pentru vin cu capac flotant pneumatic

Bidoane din inox cilindrice sau cu fund conic prezinta capac din otel inoxidabil cu maner. Grosimea otelului inoxidabil din care sunt produse este de 0,6-0,7-0,8-1,5 mm, realizat prin noua tehnologie de sudare TIG. In dotare au inel de piulita Ø 1/2 “- 1” din otel inoxidabil, robinet din alama cromata si tub din otel inoxidabil pentru un total de descarcare Ø 1/2 “- 1”. Anumite modele prezinta suport creat din 3 picioare sudate din otel inoxidabil si usa de vizitare cu diametrul de 300 mm.

Bidoane din inox pentru lapte

Containere proiectate special pentru transportul de cantitati mici si medii de ulei, lapte sau vin, create cu tehnologie de ultima ora. Prezinta capac tip surub din inox cu garnitura alimentara, dop tip surub din inox cu garniture pentru gaura de robinet si doua manere din inox, sudate. La cerere poate fi dotat cu suport si robinet. Sunt disponibile in variantele de 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50, 70 si 100 litri.

Bidoane din inox cu inchidere etansa

Bidoanele din inox cu capac cu inchidere etansa sunt realizate cu noua tehnologie TIG. Acest tip de bidoane sunt ideale pentru pastrarea indelungata a vinului sau uleiului. Sunt dotate standard cu urmatoarele accesorii: inox alimentar  304 AISI, piulita rotunda Ø 1/2 “- 1” si robinet din alama cromata. Sunt prezente atat in varianta simpla, cat si cu suport sau usa de vizitare. Capacitatile disponibile: 300 L, 500 L, 1000 L.

Accesorii pentru bidoane de inox:

Robinete din otel inoxidabil 

Suport pentru bidoane din inox cu diferite capacitati: realizat din otel inoxidabil, este practic si asigura stabilitate perfecta bidoanelor din inox. Capacitatea suportului este special creata pentru diferitele marimi de bidoane din inox. Suportul este demontabil, fiind prevazut cu suruburi din otel inoxidabil.

Indicator de nivel pentru exteriorul bidoanelor din inox: realizat din otel inoxidabil, prevazut cu protectie.

Robinet anti-picurare din otel inoxidabil: are diametrul 1/2” si este potrivit pentru bidoane din inox, tip canea.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de bidoane inox. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>