Lucrari precise de degrosare cu TH 330

Masina de degrosat TH 330 are un design compact si este usor de transportat, fiind un model ideal pentru utilizare in constructii, pentru prelucrarea exacta a placilor, scandurilor, grinzilor. Datorita ghidajului cu 4 coloane si valturilor cauciucate de tragere si impingere pentru avans precis, se garanteaza lucrari exacte de degrosare.

TH 330 prezinta urmatoarele avantaje:

  • Prezinta manivela cu scala pentru reglarea usoara a adancimii de degrosare.
  • Masina este echipata standard cu hota de aspiratie a aschiilor montata in spatele masinii.
  • Se economiseste spatiul de lucru datorita meselor pliante.
  • Se transporta usor datorita manerelor laterale.
  • Prezinta bloc taietor cu 2 cutite precise calitatea HSS.
  • Are valturile cauciucate reglabile, de tragere si impingere, ce asigura o trecere continua a materialului.
  • Prezinta 4 coloane de ghidare care garanteaza o buna stabilitate.
  • Prezinta avans automat al piesei de lucru (8m/min).

Utilajul cantareste aproximativ 32 kg. Atunci cand este complet asamblata, masina trebuie instalata intr-un loc cu iluminare ampla si capacitate de alimentare corecta pentru a instala masina. Se asigura ca exista suficient loc pentru a muta piesa de prelucrare prin intregul circuit de taiere. Trebuie sa fie suficient loc astfel incat nici operatorii, nici cei care sunt in zona, sa nu fie nevoiti sa stea in rand cu lemnul atunci cand folosesc utilajul. Masina poate fi instalata pe o banca de lucru folosind bolturi, saibe de blocare si piulite hex, trebuie sa fie prinsa pe o suprafata ferma, echilibrata. Se verifica ca masina nu se clatina si ca mesele sunt echilibrate.

Pentru operarea masinii se conecteaza priza la sursa de putere si se ajusteaza lamele la grosimea materialului de rindeluit folosind manerul. Pentru pornirea masinii se apasa butonul ON si se asteapta pana cand lamele ating viteza maxima, dupa care se alimenteaza materialul de rindeluit prin cilindru. In timpul operarii, se asigura ca materialul este bine echilibrat tinandu-l in fata si in spate. Altfel ar putea cauza o suprafata neegala la inceput si la sfarsitul materialului. Se rindeluieste materialul la suprafata din fata si din spate pana cand ajunge la grosimea dorita. Dupa finalizarea lucrului, pentru a opri masina, se apasa butonul OFF si se scoate priza din sursa de putere.

DETALII TEHNICE

Latime de degrosare 330 mm
Inaltime de degrosare min./max. 5 – 150 mm
Dimensiuni masa cu extensie 640 x 330 mm
Adancime max. de degrosare 2,8 mm
Lungime de degrosare min. 140 mm
Diametru bloc taietor 50 mm
Cutite 2 buc.
Turatie bloc taietor 9500 rot/min
Viteza avans 8 m/min
Iesire hota exhaustare 50 mm
Putere motor 1,5 kW (2,0 CP)
Tensiune 230 V
Spatiu necesar (L x l x I) 550 x 650 x 490 mm
Greutate aprox. 33 kg

Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de masini pentru rindeluire si grosime. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>