Motoferastraie pentru taierea lemnului de foc

Venirea sezonului rece ii obliga pe locuitorii de la case sa inceapa sa se pregateasca pentru rezolvarea problemei incalzirii. Incalzirea la case este foarte costisitoare, de aceea multi aleg incalzirea cu lemne in detrimentul celei cu gaze.

Cea mai ieftina varianta de lemne de foc este cea a achizitionarii bustenilor, care trebuie insa ulterior sparti si transformati in lemne. Folosind insa un motoferastrau modern si performant de la Stihl munca pregatirii lemnelor este mult mai usoara si astfel se vede cu adevarat economia facuta. Motoferastraiele STIHL sunt compacte si puternice si datorita antrenarii ordonate si a numeroaselor componente de confort, fac toata treaba la organizarea stocului de lemne, la retezarea pomilor mai mici, la rarirea crangurilor sau la constructiile cu lemn. Se recomanda a se profita de caracteristicile de dotare utile, precum sistemul de intindere rapida a lantului, care fac munca confortabila.

Stihl propune urmatoarele motoferastraie pe benzina pentru asigurarea rezervelor de lemne:

MS 170-D este un model pentru utilizatori ocazionali, manevrabil, in dotarea de baza garantata si cu catalizator. Este foarte bun pentru taierea lemnului de foc si constructiile cu lemn.

MS 171 este un motoferastrau pentru uz casnic cu dotare complexa, de exemplu cu sistem de filtrare a aerului, cu durata lunga de functionare si cu sistem STIHL antivibratie. Este foarte bun pentru taierea lemnului de foc, constructii si doborarea copacilor mici. Consumul de combustibil este redus cu pana la 20% iar emisiile poluante sunt reduse cu pana la 70%, in comparatie cu motoarele STIHL in doi timpi fara tehnologia 2-MIX.

MS 181 este un motoferastrau usor, cu vibratii reduse. Prezinta dotare complexa, precum sistem de filtrare a aerului, sistem STIHL anti-vibratie si motor STIHL 2-MIX. Este perfect pentru taierea lemnului de foc, constructii si doborarea pomilor mici.

MS 211 este un motoferastrau compact, cu vibratii reduse. Prezinta dotare complexa precum sistem de filtrare a aerului si sistem STIHL anti-vibratie. Are o eficienta de taiere ridicata si mult confort in utilizare. Este ideal pentru taierea lemnului de foc si pentru doborarea pomilor mici.

MS 231 este un motoferastrau compact cu consum de combustibil redus cu pana la 20% iar emisiile poluante sunt reduse cu pana la 70%, in comparatie cu motoarele STIHL in doi timpi de aceeasi capacitate cilindrica STIHL fara tehnologie 2-MIX. Prezinta comportament optim de ghidare si utilizare simpla. Este ideal pentru lucrari in gospodarie.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de motoferastraie. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>