Pulverizeaza, ingrijeste si stropeste

Fie ca este vorba de vita-de-vie, plantatie sau in propria gradina, pulverizatoarele si atomizoarele manuale au eficienta maxima pe orice teren. Utilajele permit efectuarea lucrarilor de stropire, tratarea plantelor si insamantari.

Pulverizatoarele se recomanda pentru fermieri, pomicultori si viticultori, la activitati de imprastiere lichide, granule si seminte. Sunt ergonomice si cu economie de forte si optime pentru utilizarea in diferite culturi.

Atomizoarele manuale se utilizeaza in jurul casei si gradinii si pe suprafete cultivate de dimensiuni medii. Ajuta la ingrijirea individuala a plantelor si imprastierea precisa a pesticidelor si ingrasamintelor. Sunt optime pentru utilizarea in culturi pe suprafete mari.

Pulverizatoarele si atomizoarele manuale STIHL (anumite modele) se remarca in mod deosebit, printr-o serie de caracteristici:

  • rezervoare de 14 litri cu orificii mari de umplere

Rezervorul are o capacitate mare de stocare. Astfel lucrati mai mult timp fara a realimenta. Datorita orificiului de umplere mare, operatiunea de umplere a rezervorului se realizeaza rapid si curat. Pierderile se incadreaza in limitele normale iar rezervorul se poate curata usor.

  • Maner multifunctional pentru o singura mana

Pe manerul de operare se afla elementele de operare pentru comanda motorului si supapa de admisie a agentului de pulverizare. Pe langa comanda motorului, puteti porni si opri admisia de agent de pulverizare, cu o singura mana, in mod rapid si comod, evitand astfel pierderile.

  • Sistem de dozare cu maneta de dozare confortabila

Maneta de dozare mare pentru pulverizare sau imprastierea granulelor se afla direct sub manerul de comanda. Cu un singur gest puteti nu numai sa porniti sau sa opriti fluxul de pulverizare, ci si sa reglati concentratia exacta in nivele intermediare fine.

  • Mecanica de transformare 2 in 1

Utilajul universal SR 450 poate fi transformat simplu, din doar cateva gesturi, din functia de stropire in cea de pulverizare. Fara set de reutilare separat si fara abilitati tehnice deosebite.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de suflante si pulverizatoare. Click aici pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>