Despre Noi

Expert Moldova Trading este o companie cu o experiență de 30 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje pentru sectorul agricol și industrial, și-a păstrat de-a lungul anilor aceleași principii și ambiții: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preț. Expert Moldova Trading promovează valori esențiale precum profesionalism, responsabilitate, spirit de echipă, implicare, angajament, integritate. EMT® este marca înregistrată, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifică și distinge produsele proprii.

VALORI

Compania noastră se bazează pe o serie de valori: respect și pasiune pentru clienții noștri: scopul nostru este de a mulțumi clienții prin oferirea unor produse și servicii excelente; etică și integritate profesională: ne axăm pe construirea unor relații de lungă durată cu clienții noștri și astfel ne vom prezenta mereu cu oferte cinstite și avantajoase și transparența totală; colectiv profesionist: o companie este reprezentată de oamenii săi, de aceea angajații noștri sunt profesioniști în domeniile lor de activitate și au tot suportul nostru pentru a-și atinge potențialul maxim.

CE OFERA EXPERT MOLDOVA TRADING ?

Oferim cele mai bune prețuri

Datorită relațiilor de lungă durată cu furnizorii noștri și negocierile continue de preț, putem oferi cele mai bune prețuri, fără să facem rabat la calitate. Mai mult, dacă găsiți pentru un produs identic un preț mai bun în altă parte, vă garantăm achiziționarea acelui produs la același preț.

Garanție și politică de retur la orice produs vândut

Toate produsele achiziționate de pe site-ul sau magazinele noastre beneficiază de garanție timp de 24 luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice. Produsele sunt însoțite de manual de instrucțiuni în limbă română, certificat de garanție și factură.

Oferim service calificat

Orice achiziție a unui produs beneficiază de service și piese de schimb originale pentru perioadă de garanție sau post garanție. Consultanță tehnică și reparațiile sunt realizate de angajați cu pregătire de specialitate.

Oferim posibilitatea de achiziții intracomunitare

Puteți cumpăra mașini-unelte de la Bernardo fără TVA, direct de la producătorul extern cu factură intracomunitară.

Oferim punere în funcțiune a utilajelor

Fie că este vorba de utilaje mai simple sau mai performanțe, oferim servicii de montare și testare a utilajelor.

Oferim transport gratuit

 Orice comandă în valoare de minim 2000 lei beneficiază de transport gratuit, în aria de acoperire Fan Courier.

EMT a initiat o reala schimbare prin asocierea in producerea si distribuirea aparatelor de muls cu unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de echipamente de muls – firma MELASTY TURCIA, cu exporturi in peste 92 de tari. Prin aceasta colaborare, putem garanta ca toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, beneficiind de teste si incercari pe tot fluxul de fabricatie. De asemenea ansamblurile si produsele din cauciuc (foarte importante in functionare), respecta toate cerintele si sunt fabricate din sortimente de cauciuc testate la solicitari de presiune/intindere. Aparatele de muls sunt structurate pe 3 categorii de produse, pentru a satisface toate cerintele utilizatorilor.

GAMA EMT BLUE

GAMA EMT BLUE – gama economica, cu pompa de vacuum cuplata direct la motorul electric, formand un corp comun. Sunt disponibile:

 • mulgatoare vaci – un post si un bidon de aluminiu de 20, 25 sau 30 litri
 • mulgatoare oi si capre – un post si un bidon de aluminiu de 25 sau 30 litri.

GAMA MELASTY

GAMA MELASTY – gama premium, cu alimentare combinata electrica si cu motor pe benzina, destinat crescatorilor care doresc o mobilitate sporita sau care nu au acces la surse de curent. Sunt disponibile:

 • mulgatoare vaci, cu 1 post si 1 bidon de inox de 30 de litri
 • mulgatoare oi si capre, cu 2 posturi si 1 bidon inox de 30 de litri
 • amsamblu mobil de muls vaci, cu 2 posturi duble si 4 bidoane de inox de 30 de litri

Pentru mulgatorile EMT folosim bidoane de cea mai inalta calitate iar pentru aceasta apelam la un mare producator si distribuitor de bidoane de colectare si transport produse alimentare, cu exporturi in peste 35 de tari din intreaga lume. Bidoanele sunt fabricate dupa o tehnologie originala respectand toate normele de calitate.

GAMA EMT

GAMA EMT – prevazuta cu butelie de vacuum de 16 litri, separata de cadru. Butelia egalizeaza presiunea si mentine un regim constant de pulsatii ce mareste perioada de utilizare a aparatului. Cu cadru din metal galvanizat, ce impiedica coroziunea. Sunt disponibile:

 • mulgatoare vaci – cu 1 sau 2 posturi, 1 sau 2 bidoane, inox sau aluminiu, dimensiuni de 20, 25, 30 sau 40 de litri.
 • mulgatoare oi si capre – cu 2 posturi si 1 bidon, inox sau aluminiu, dimensiuni de 25, 30 sau 30 de litri.
 • mulgatori mixte, pentru vaci, oi si capre – cu 3 posturi si 1 bidon.

Bidoane aluminiu:

 • bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
 • bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri.

De asemenea, prin aplicarea unui colier de prindere si a unui capac, bidoanele de colectare se pot transforma in bidoane de transport.

Bidoane inox:

 • bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
 • bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri.

Echipa Expert Moldova Trading

Faceţi cunoştinţă cu echipa noastra!

Administrator

Mihai Anghel

Mihai Anghel

Consilier Vanzari

person

Catalin Besleaga

Consilier Service

Alexandru Ciobotarasu

Alexandru Ciobotarasu

 

Economist

Eliza Condurache

Eliza Condurache

Responsabil Logistică

sebastian cazacu

Sebastian Cazacu

Referent Aprovizionare

Gabriel Farcas

Gabriel Farcas

Consilier Service

Gheorghe Grab

Gheorghe Grab

Mecanic Utilaje Bernardo

person

Ioan Halangescu

Specialist IT

Bianca Ionel

Consilier Vânzari

Lazar Ionut

Ionut Lazar

Director Marketing

mihaela popovici

Mihaela Popovici

Director General

person

Liviu Rusu

Consilier Vânzări

Ana Teodor

Ana Teodor

Parteneri