Cum se intretine un transpalet?

Ati cumparat un transpalet si vreti sa stiti cum sa-l intretineti pentru a obtine rezultate maxime si de durata cu el? Pentru aceasta va venim in ajutor cu sfaturile de mai jos.

Uleiul hidraulic

Verificati nivelul uleiului la fiecare 6 luni. Uleiul hidraulic poate fi L-HV46 cu vascozitatea la -20oC~40oC, volum 0.3 l.

Indepartarea aerului din unitatea hidraulica

In cilindrul hidraulic poate patrunde aer pe timpul transportului sau ulterior. Acesta va afecta capacitatea pistonuluid e a ridica pana la inaltimea maxima si a metine sarcina. Aerul din piston poate fi eliminat prin tragerea manerului (D608 sau D608S) in sus si miscarea manerului (D610A, D610B sau D610AS) de cateva ori.

Inspectia zilnica

Este necesar sa verificati stivuitorul zilnic. Acordati o atentie speciala rotilor, axelor, filetului, etc., precum si frana. Atunci cand se realizeaza lucrari de verificare furcile nu trebuie sa sustina sarcini si trebuie sa fie in pozitia cea mai de jos.

Lubrifierea

Utilizati ulei de motor pentru a lubrifia toate partile mobile.


Magazinul online EMT ofera o gama diversa de transpaleti. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>