10 motive pentru care EMT este partenerul de incredere pentru tine

De ce sa alegi sa cumperi din magazinele noastre online? De ce sa alegi produsele din portofoliul nostru, precum aparatele de muls EMT sau utilajele de prelucrare lemn si metal? Pentru ca oferim trei mari beneficii: calitate, preturi mici si incredere. Ce presupune asta mai exact va vom detalia in cele ce urmeaza.

1) Suntem importatori directi si parteneri ale unor branduri de renume

Partenerii nostri sunt pintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje din lume: Stihl, Bernardo, Viking, Rubbermaid, Irwin, EMT, AGT, BCS, Dal Degan, Grifo, Nektar King, Tabec.

2) Nu vindem din apartament

EMT este prezent din anul 1994 nu doar prin magazine online, ci si prin showroom-uri, service, depozit si printr-o marca inregistrata . Va invitam sa ne vizitati magazinele, sa vedeti produsele, sa discutati direct cu consilierii de vanzari care sunt pregatiti temeinic pentru a va raspunde la orice intrebare, comerciala sau tehnica.

Cei peste 20 de ani de existenta vorbesc despre incredere, servicii de calitate si dinamism care ne-au determinat sa oferim produse de calitate, in conf0rmitate cu cererea si cu schimbarile de pe piata, la preturi competitive, insotite de servicii post-vanzare.

Suntem constienti ca in prezent multe magazine online sau firme vand din apartament, fara stocuri fizice, fara pregatire de specialitate, fara istoric. Angajatii acestora sunt persoane fara cunostinte tehnice, nu cunosc utilajele, nu sunt capabili sa ofere consultanta tehnica potrivita. Cu toate acestea o fac si poate oferind preturi mai mici prin taierea unor servicii extrem de importante precum service, garantie, piese de schimb, reusesc sa convinga realizarea unei achizitii care conduce la costuri ulterioare mult mai mari. De asemenea, multe din aceste firme sunt nou infiintate si nu prezinta vreo garantie ca vor exista pe piata mai mult de cateva luni – si astfel clientii vor avea probleme in a beneficia ulterior de garantie, service, piese de schimb sau chiar si retur. Nu va lasati pacaliti si inainte de orice achizitie informati-va, aflati despre firma, despre istoric, intrebati si de serviciile post-vanzare.

3) Cel mai bun raport calitate-pret

Relatiile de lunga durata cu furnizorii nostri si negocierile continue de pret fac posibil sa oferim preturi atractive si calitate de top pentru produsele noastre. Prin abonarea la newsletterele noastre, sunteti notificat de fiecare data cand apare o reducere de pret sau o oferta interesanta pentru dumneavoastra.

4) Livrare prompta

Colaborarea cu numeroase firme de logistica ne ofera posibilitatea de a asigura ca transportul dumneavoastra sa ajunga la timp si in cele mai bune conditii. Transporturile sunt realizate zilnic iar produsele sunt manevrate de cele mai cunoscute si apreciate firme de transport.

5) EMT are departament de service calificat

Orice achizitie a unui produs beneficiaza de service si piese de schimb originale pentru perioada de garantie sau post garantie. Consultanta tehnica si reparatiile sunt realizate de angajati cu pregatire de specialitate.

6) Garantie la orice produs vandut

Toate produsele achizitionate de pe site-ul sau magazinele noastre beneficiaza de garantie timp de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice. Produsele sunt insotite de manual de instructiuni in limba romana, certificat de garantie si factura.

7) Posibilitate de a realiza achizitii intracomunitare

Datorita parteneriatului cu furnizorii nostri, EMT ofera posibilitatea achizitiilor intracomunitare, direct de la producatorul extern cu factura intracomunitara. Astfel puteti sa achizitionati produsele dorite fara TVA, cu 24% mai ieftin.

8) Punere in functiune a utilajelor

Fie ca este vorba de utilaje mai simple sau mai performante, oferim posibilitatea de punere in functiune, mai exact montare si testare a utilajelor. Daca optati pentru o astfel de livrare nu trebuie decat sa specificati acest lucru consultantului de vanzari.

9) Produse care acopera o gama extinsa de aplicatii

Produsele noastre acopera o gama diversa de aplicatii. Oferim posibilitatea de a alege din peste 1000 de produse, destinate atat amatorilor cat si utilizatorilor profesionisti.

10) Avem politica de retur

Conform legii, clientii persoane fizice pot renunta la cumparare prin notificarea in scris a comerciantului, fara penalitati sau invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Acest lucru se poate realiza fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.

Daca aveti intrebari sau daca doriti mai multe informatii ne puteti contacta la nr de telefon 0730 260 454 sau ne puteti vizita la unul din showroom-urile noastre din Iasi, unde putem discuta la o cafea despre cum va putem ajuta in procesul de gasire a celor mai bune utilaje pentru necesitatile dvs.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>