Masina pentru indoit tevi si profile – descriere si utilizare

Masina pentru indoit tevi si profile permite realizarea de patrate, forme rotunde de metal sau tevi de laminat si plate, obiecte ornamentale practice precum si structuri de metal pentru uz industrial. Masina poate fi utilizata individual ca utilaj primar sau impreuna cu alte utilaje poate fi utilizat ca echipament de linie. Utilajul poate fi aplicat pe scara larga in arhitectura, decoratiuni, industria de mobila si gradinaritul municipal. Este de asemenea un aparat ideal pentru lucratorii la domiciliu.

Recomandarea noastra pentru aceasta gama de produse este masina de indoit tevi si profile RBM 30 de la producatorul austriac Bernardo. Cu aceasta masina, prin ajustarea suruburilor robinetilor superiori in concordanta cu designul ales, se pot face curbari variate, linii curbe si se pot procesa spiralat tevi metalice si piese de lucru brute. Aparatul este atasat cu roti rotunde pentru procesarea materialelor din metal in diferite marimi. In caz ca se proceseaza stocuri de dimensiuni excesiv de mari, se pot pune la dispozitie roti non standard rotunde.

RBM 30 prezinta o capacitate de indoire teava rotunda de 30 x 1 mm si teava patrata de 30 x 30 x 1 mm. Capacitatea de indoire pentru bara rotunda este de 16 mm iar pentru bara patrata de 30 x 10 mm. Accesoriile standard cu care este livrat utilajul sunt: rola laterala, pedale de picior, 6 seturi de role din otel. Rolele de indoire calite si confectionate sunt din otel special.

Inainte de utilizarea masinii de indoit tevi si profile trebuie citit cu atentie manualul de instructiuni. Se monteaza aparatul pe bancul de lucru si se asigura spatiu suficient de lucru. Inainte de operare, se sterge stratul anti rugina si murdaria si unsoarea de pe partile in miscare, daca este necesar. Aparatul se conecteaza la energie si la cablul de impamantenire. Se verifica starea tuturor partilor inainte de testare. Intodeauna se proceseaza stocul in dimensiuni recomandate si se verifica cantitatea de stoc care se poate lucra.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de masini prelucrare tabla.  Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>