20 de ani de Stihl!

Expert Moldova Trading, companie ce comercializează unelte și scule, utilaje și echipamente profesionale, aniversează 20 de ani de colaborare cu STIHL, celebra firmă producătoare de motoutilaje din Germania. Această aniversare se derulează sub sloganul “Experienta leagă profesionalismul de traditie” și va fi marcată în următoarele luni printr-o serie de evenimente promoționale.

Cu ocazia acestei celebrări, directorul general STIHL, domnul Ioan Mezei a transmis: “Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când ați vândut primul motoferastrau marca STIHL. Cu această ocazie dorim să vă mulțumim pentru că ați rămas acești ani alături de STIHL și să vă felicităm pentru frumoasa noastră colaborare.” Directorul general Expert Moldova Trading Anghel Mihai-Petre a dorit la rândul său să-și exprime aprecierea față de partenerul Stihl: “Dorim cu acest prilej a mulțumi echipei Stihl România pentru implicarea de excepție, promptitudinea și responsabilitatea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru disponibilitatea de colaborare și vă asigurăm de întreaga noastră apreciere și considerație.”

Evenimentele ce marchează aniversarea de 20 de ani vor începe în luna martie și se vor derula până la sfârșitul anului 2013. Acestea vor fi marcate pe materialele promoționale ale companiei și vor include tombole, concursuri și demonstrații de produse.

Expert Moldova Trading s-a impus ca lider pe piața ieșeană încă de la începutul anilor `90, oferind clienților săi unelte și scule, utilaje și echipamente profesionale moderne, proiectate și fabricate după cele mai înalte standarde ale calității. Ca distribuitor autorizat și importator al unor produse de marcă, Expert Moldova Trading a reușit să dezvolte și să mențină un portofoliu important de clienți. Această dezvoltare a fost posibilă atât datorită calității produselor, cât și activității de consultanță tehnică și de service realizate de către angajați.

STIHL este o afacere de familie originară din Germania, fondată în 1926 de către Andreas STIHL. Compania numără peste 11.400 angajati, deţine 6 fabrici, 34 de centre naţionale de vânzare, fiind în contact cu 120 de importatori și având o prezență în 160 de ţări. În prezent STIHL România importă motounelte sub brandul STIHL şi Viking. STIHL este de departe cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.

homepage_logo

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>