Aparate de muls EMT – prezentare generala

aparate de muls

Un aparat de muls EMT se caracterizeaza prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, totul la un pret competitiv. Aceasta gama de produse, alaturi de celelalte echipamente zootehnice, vine in intampinarea nevoilor crescatoriilor de bovine, celor de caprine si ovine.

Acest tip de aparate de muls sunt realizate din materiale de calitate superioara, cu motoare de 0.75 CP la 1420 rpm. Promit o durata lunga de viata si sunt ideale atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii. Sunt disponibile patru tipuri de aparate de muls, create in conformitate cu normele europene. Intreaga gama de produse beneficiaza de service profesional si autorizat.

Aparate de muls EMT:

  • EMT 1+1 contine un bidon cu capacitate de 30 litri si prezinta o productivitate la muls de 8-10 vaci/h.
  • EMT 2+1 contine un bidon cu capacitate  de 40 litri si 2 posturi de mulgere. Productivitatea la muls este de 16-20 vaci/h.
  • EMT 2+2 contine 2 bidoane si 2 posturi de mulgere. Productivitatea la muls este de 16-20 vaci/h.
  • EMT 2+1 G contine un bidon cu capacitate de 30 litri si 2 posturi de mulgere. Productivitatea la muls este in jur de 16-20 vaci/h.

De ce sa alegi mulgatori EMT? Pentru ca prezinta componente de inalta calitate, testate de catre personal calificat. Aparatele de muls au in componenta urmatoarele: set roti 2 bucati cu piulite, bidon metalic pentru colectare, cadru metalic, set furtunuri lapte si vid, garnitura bidon, capac bidon, manson scurt, mameloane, racord manson, furtun scurt pentru cap colector (lapte), furtun scurt pentru cap colector (vid), colector, capac cap colector, clapeta colector, furtun scurt transparent, bara sustinere, furtun scurt vid, manometru, pulsator, filtru de aer, kit motor.

Toate aceste accesorii si consumabile sunt disponibile pe site-ul EMT. Pentru indrumare, identificare sau comanda pieselor de schimb ale aparatelor de muls EMT rugam a contacta reprezentantii SERVICE la numarul de telefon: 0332 405 189.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de aparate de muls.  Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>