Aparate de muls – lansarea noilor game EMT BLUE si EMT Melasty

Suntem incantati sa va anuntam lansarea noilor game de aparate de muls – EMT BLUE si EMT MELASTY. Aceste 2 game, alaturi de gama consacrata EMT, acopera necesitatile proprietarilor de vaci, oi si capre si ajuta la producerea unui lapte de calitate.

Incepand cu acest an EMT a initiat o reala schimbare prin asocierea in producerea si distribuirea aparatelor de muls cu unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de echipamente de muls – firma MELASTY TURCIA, cu exporturi in peste 95 de tari.

Prin aceasta colaborare, putem garanta ca toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, beneficiind de teste si incercari pe tot fluxul de fabricatie. De asemenea ansamblurile si produsele din cauciuc (foarte importante in functionare), respecta toate cerintele si sunt fabricate din sortimente de cauciuc testate la solicitari de presiune/intindere.

Aparatele de muls sunt structurate pe 3 categorii de produse, pentru a satisface toate cerintele utilizatorilor.

APARATE DE MULS EMT BLUE – gama economica, cu pompa de vacuum cuplata direct la motorul electric, formand un corp comun. Preturile incep de la 1550 lei, pentru o mulgatoare cu un bidon de aluminiu de 20 de litri si un post.

Sunt disponibile:

  • mulgatoare vaci – un post si un bidon de aluminiu de 20, 25 sau 30 litri
  • mulgatoare oi si capre – un post si un bidon de aluminiu de 25 sau 30 litri.

APARATE DE MULS EMT – prevazuta cu butelie de vacuum de 16 litri, separata de cadru. Preturile incep de la 1690 lei, pentru o mulgatoare cu un bidon de aluminiu de 20 de litri si un post.

Sunt disponibile:

  • mulgatoare vaci – cu 1 sau 2 posturi, 1 sau 2 bidoane, inox sau aluminiu, dimensiuni de 20, 25, 30 sau 40 de litri.
  • mulgatoare oi si capre – cu 2 posturi si 1 bidon, inox sau aluminiu, dimensiuni de 25, 30 sau 30 de litri.
  • mulgatori mixte, pentru vaci, oi si capre – cu 3 posturi si 1 bidon.

APARATE DE MULS MELASTY – gama premium, cu alimentare combinata electrica si cu motor pe benzina, destinat crescatorilor care doresc o mobilitate sporita sau care nu au acces la surse de curent.

Sunt disponibile:

  • mulgatoare vaci, cu 1 post si 1 bidon de inox de 30 de litri
  • mulgatoare oi si capre, cu 2 posturi si 1 bidon inox de 30 de litri
  • amsamblu mobil de muls vaci, cu 2 posturi duble si 4 bidoane de inox de 30 de litri.

Pentru mulgatorile EMT folosim bidoane de cea mai inalta calitate iar pentru aceasta apelam la un mare producator si distribuitor de bidoane de colectare si transport produse alimentare, Boralsan Turcia, cu exporturi in peste 82 de tari din intreaga lume. Bidoanele sunt fabricate dupa o tehnologie origianala respectand toate normele de calitate.

Bidoane aluminiu:

  • bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
  • bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri. De asemenea, prin aplicarea unui colier de prindere si a unui capac, bidoanele de colectare se pot transforma in bidoane de transport.

Bidoane inox:

  • bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
  • bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri.

Stand de prezentare produse EMT

In curand va fi disponibil in cadrul showroom-ului EMT din Miroslava, judetul Iasi, un stand de testare a produselor EMT si un stad de functionare si spalare a instalatiilor de muls. Acest stand va functiona cu sustinerea Melasty Turcia.

ALEGE CALITATEA SI SIGURANTA IN FUNCTIONARE! ALEGE EMT!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>