Mulgatori ieftine – promotia lunii august

Luna august vine cu o super promotie la aparate de muls. Toate preturile au “intrat la apa”, astfel incat poti beneficia acum de un aparat de muls de calitate la cel mai bun pret posibil. In plus oferim acum si aparate de muls cu bidoane din aluminiu, la preturi la fel de bune.

Si daca preturile mici nu sunt suficiente, adaugam si transport gratuit pentru comenzile in aria de acoperire Fan Courier.

Acum este simplu sa poti adauga gospodariei tale un aparat de muls EMT, realizat din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila mulgatoarea este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara si la indemana oricui si ca rezultatele sa fie de calitate.

De ce sa renunti la mulsul manual? Acesta prezinta numeroase dezvantaje precum efortul fizic ridicat, productivitate mai mica a muncii, poluarea laptelui prin contactul cu mainile mulgatorului si aerul din adapost si predispozitia la contactarea de boli transmisibile.

Beneficii suplimentare la achizitia de mulgatori EMT? Consiliere pentru achizitie (inclusiv sistem rate) Garantie si post garantie, service, piese de schimb, consultanta gratuita.  Suna-ne si convinge-te! Ne gasesti la numarul de telefon 0730 260 468.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de aparate de muls.  Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>