Cum aleg cel mai bun aparat de muls?

Cum aleg cel mai bun aparat de muls?

Esti confuz de diferitele optiuni aflate pe piata pentru masinile de muls, si nu stii ce sa alegi? Daca ai o mica ferma si te decizi sa achizitionezi o masina de muls, te invitam sa citesti aceste informatii utile despre cum sa alegi o masina de muls potrivita nevoilor tale. De cele mai multe ori masinile de muls sunt costisitoare, noi va recomandam o varianta ieftina, va recomandam acest aparat de muls.

7 factori de urmarit atunci cand alegi un aparat de muls:

  1. Numarul de posturi – Acesta reflecta numarul de vaci, oi sau capre care urmeaza a fi mulse in acelasi timp. Pe piata gasim aparate de muls cu unu sau doua posturi. Va invitam pe site pentru a afla mai multe informatii suplimentare legat de acest aspect ( link catre site cu unu sau doua posturi). Aparatele de muls care au in dotare un singur post pot oferi un proces de mulgere a opt sau zece vaci pe ora.
  2. Igiena – Trebuie sa iei in considerare ca masina de muls sa se poata curata rapid si usor. Puteti achizitiona perii speciale pentru a a igieniza aparatul de muls, perii ce te ajuta sa cureti furtunele si mansoanele cat mai bine
  3. Durabilitatea si calitatea materialelor – Masina are calitate inalta? O sa dureze?
  4. Piese si piese de schimb mobile – Partile aflate in miscare, in general, tind sa se uzeze si nu pot dura atat de mult. De asemenea puteti achizitiona cu usurinta piese de schimb.
  5. Nivelul de zgomot – Toate masinile de muls folosesc un motor electric, asta inseamna ca trebuie sa te conectezi la electricitate si poate genera un zgomot foarte mare.
  6. Tipul pompei – Diferite sisteme vin cu pompe diferite, trebuie sa te asiguri ca pompa intruneste sistemul de vidare, si ca pompa asigura o utilizare in conditii de siguranta daca este posibil. O pompa ieftina poate sa nu functioneze in mod fiabil si poate esua complet.
  7. Garantie – Cat timp este valabila garantia? Acopera garantia toate componentele aparatului de muls?

Pentru actualii si viitorii fermieri, EMT, unul dintre furnizorii cu o indelungata traditie pe piata echipamentelor zootehnice va recomanda o vasta gama de aparate de muls cat si accesoriile si consumabilele necesare.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>