Freze de zapada – pentru o iarna linistita

Anul trecut multi dintre noi am fost surprinsi de venirea timpurie a iernii, cu caderi masive de zapada care ne-au blocat in casele noastre. Stocul din magazine de freze si turbine de zapada s-a epuizat rapid iar alte utilaje noi s-au adus foarte greu si in prea mult timp, din cauza drumurilor blocate.

Anul acesta ne propunem sa nu mai fim luati prin surprindere, mai ales ca deja se anunta ca vom avea parte de o iarna foarte grea, poate cea mai grea din ultimii zeci de ani. Un pas important in aceasta pregatire este achizitionarea unei freze de zapada, pentru deszapezirea din curtea casei, pe stradutele dintre blocuri sau din sate, in fata blocului sau a sediului firmei unde lucram.

Gama “SOLUTII PENTRU IARNA” pe care o propunem are avantajul de a avea dotari interschimbabile, astfel incat sa permita utilizarea in orice anotimp al anului. Masinile se pot transforma usor in instrumente eficace pentru prelucrarea terenului si intretinerea spatiului verde.

Puncte forte:

  • Usurinta in utilizare si pentru utilizatori neexperimentati
  • Conformitate cu normele severe impuse de Comunitatea Europeana asupra sigurantei
  • Intretinere redusa
  • Garantie

Confort:

  • Manetele, ghidoanele, manerele si comenzile au fost concepute in mod ergonomic, cu materiale de inalta calitate.
  • Functiile diverselor comenzi sunt usor identificabile prin pictograme care faciliteaza utilizarea.

Siguranta:

  • Utilajele garanteaza siguranta prin sistemele special concepute pentru a proteja utilizatorul de orice eventuala manevra gresita, prin echiparea acestora cu butoane de oprire de siguranta.

Prestatii:

  • Motoarele Honda si Subaru garanteaza eficienta, performanta si rezistenta masinilor.

Pentru a vedea cum functioneaza o freza de zapada Snapper, din gama “Solutii pentru iarna”, va invitam sa urmariti video-ul de mai jos:


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de freze de zapada. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>