Necesar pentru fermele de ovine

Cresterea ovinelor este o indeletnicire foarte veche, practicata in special de gospodarii din zona de deal si munte, pentru asigurarea veniturilor necesare pentru consum. Pentru cresterea si exploatarea ovinelor se vorbeste de obicei de un numar de 10-100 de oi. Ovinele sunt o specie care isi pot asigura hrana prin transhumanta, respectiv plimbarea ovinelor din zonele de deal si munte in zonele de ses pentru consumul de furaj, obicei vechi aplicat de ciobani.

Pentru o crestere si o exploatare corespunzatoare, fermele de ovine necesita anumite produse, care au ca mare avantaj usurarea muncii crescatorului.

Masina de tuns oi

Masinile de tuns oi profesionale sunt folosite pentru turme mari de oi sau ingrasatori de berbecuti. Poate fi montata fix sau mobil, prezinta sistem cardanic flexibil si poate fi folosita si cu mana stanga si cu mana dreapta.

Aparat pentru diagnoza gestatiei la oi

Aparatul ofera o siguranta mai mare a gestatiei, prin diagnoza imediata cu ultrasunete. Diagnoza se realizeaza simplu si rapid, in mai putin de 30 de secunde, nu prezinta nici un risc si nu streseaza animalul. Diagnoza sigura se realizeaza dupa 60 de zile de la insamantare.

Adapatoare universala pentru oi

Adapatoarele universale cu nivel constant sunt recomandate pentru oi, capre, miei si iezi. Sunt realizate din material fonta cu strat protector din email special foarte rezistent. Suprafata fina previne depunerile de murdarie.

Cleste de castrat miei

Clestii de castrat miei sunt din inox si ajuta la realizarea unei castrari nesangeroase.

Hranitoare cu grilaj

Grilajul ajuta la o hranire controlata. Hranitoarea este din plastic de calitate si se poate monta pe tarc cu grosimea de pana la 5 cm. Are un volum de aproximativ 8 L. Se poate utiliza pentru oi sau capre.

Dispozitiv pentru administrarea medicamentelor

Dispozitivul ajuta la usurinta administrarii medicamentelor la oi sau capre.

Galeata pentru alaptare miei

Disponibila in variante cu 3, 5 sau 6 suzete, este realizata din plastic rezistent, cu suport de fixare din tabla zincata, cu 5 suzete rosii si ventile.

Spray pentru intretinerea unghiilor oilor

Intretinerea zilnica a ongloanelor asigura o sanatate buna. Este pe baza de ulei de maleleuca alternifolia, aloe vera, oregano, galbenele si alte substante naturale. Patrunde bine in onglon si il protejeaza si ajuta la regenerare.

Sticla alaptat miei si iezi

Este realizata din plastic, prezinta mecanism special de regulare a fluxului de lapte si gradatie.

Creion de marcaj

Disponibil in mai multe culori, este utilizat pentru marcarea pe timp scurt a animalelor. Are o putere de acoperire buna si se poate folosi pentru oi, vite sau porci.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de articole pentru ferme de oi si capre. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>