Pentru lucrari de curatenie realizate in cel mai performant mod

Dacă v-aţi programat pentru weekend activitati precum curatarea terasei, a scarilor, aleilor sau mobilierului de gradina, spalarea automobilului, a bicicletei sau chiar curatarea gardurilor, fatadelor si acoperisurilor, atunci va recomandam utilajul de curatat cu inalta presiune STIHL RE 98. Este durabil, sofisticat, practic si confortabil, pentru ca lucrarile dvs de curatat sa fie realizate in cel mai performant mod.

DURABIL

Datorita pompei cu pistoane din otel inoxidabil cu carcasa din aluminiu si a motorului cu inductie cu nivel redus de zgomot, modelul RE 98 are un caracter durabil si silentios.

SOFISTICAT

Duzele si accesoriile utilajului STIHL RE 98 sunt amplasate inteligent si la indemana. Suporturile speciale pentru dispozitivul de pulverizare, cablul de alimentare si furtunul de presiune asigura un mod ordonat de lucru, economisind spatiul si evitand pierderile. In cazul murdariei persistente, se poate adauga detergent in jetul de pulverizare. Pentru aceasta trebuie montat pe lance rezervorul pentru detergent, livrat impreuna cu utilajul.

PRACTIC

Transportul utilajului STIHL RE 98 pe teren este facilitat de rotile mari si manerul cadru robust.

CONFORTABIL

STIHL RE 98 este dotat cu un dispozitiv practic de pulverizare, care usureaza munca. Imbinarea mufata permite schimbarea simpla si rapida a duzelor si accesoriilor. Lancea este rotativa, ceea ce inseamna ca jetul poate fi orientat in orice pozitie de lucru. Cuplajul antirasucire previne rasucirea furtunului de presiune in timpul lucrului. De asemenea, dotarile standard ale utilajului cuprind doua duze care asigura flexibilitatea lucrarilor de curatat: duza plata permite reglarea presiunii de lucru iar duza cu rotor asigura un jet punctiform cu viteza mare eficient impotriva murdariei deosebit de persistente.

Date tehnice
STIHL RE 98
Presiune de lucru (bar)
10-110
Presiune maxima (bar)
120
Debit minim de apa (l/h)
380
Debit maxim de apa (l/h)
440
Temperatura maxima a apei de alimentare (grade Celsius)
40
Tensiune de alimentare (V/Hz)
230/1~/50
Lungimea cablului de alimentare (m)
5
Consum de putere (kW)
1,7
Greutate (kg)
14
Nivel de presiune acustica (dB(A))
70,1
Nivel de putere acustica (dB(A))
82,9
Valoare vibratii (m/s²)
<2,5
Furtun de presiune (lungime in m)
6
Sistem automat de decuplare
Da
Duza cu rotor
Da
Duza plata cu presiune reglabila
Da
Set de pulverizare a detergentului
Da
Pistol de pulverizare cu cuplaj antirasucire
Da
Nu necesita intretinere (alimentare cu ulei pe viata)
Da
Suport pentru cablul de alimentare
Da
Loc pentru accesorii in carcasa
Da
Suport pentru furtunul de presiune
Da

Accesorii pentru RE 98:

  • Perie de spalat rotativa – coroana de perii rotativa, Ø 160 mm, cu unghi de lucru reglabil.
  • Perie de spalat pentru suprafete mari – latime de 280 mm. Cu lamela de cauciuc integrata si duza pentru inalta presiune. Pentru curatarea suprafetelor sensibile.
  • Cap de curatat suprafete RA 101 – inclusiv prelungitor de tub. Pentru curatarea rapida si fara stropi a suprafetelor mari.
  • Set pentru curatarea tevilor – lungime de 15m. Cu duza. Foarte flexibil. Potrivit si pentru lance cu diametrul mic.

Exemple de utilizari pentru STIHL RE 98:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>