Vermorele pentru ingrijirea plantelor

Vermorelele sunt aparate portative cu ajutorul carora se pulverizeaza solutii speciale pentru distrugerea parazitilor plantelor. Sunt necesare pentru orice gradina, de aceea Expert Moldova Trading a inclus in portofoliul de produse gama de vermorele si stropitori de la Dal Degan. Sunt sigure, sunt usor si confortabil de folosit si sunt disponibile la preturi foarte bune.

Gama de vermorele contine atat produse cu capacitate mai redusa, pentru gradini mai mici si interior, cat si produse cu capacitati mari, pentru vii, livezi, sere.

vermorele-si-tropitori

Vermorelul EROS 2 are o capacitate de 2 litri, bidon din termoplastic si este perfect pentru pulverizarea plantelor de apartament. Vermorelul DIANA 12 are o capacitate de 12 litri si este recomandat pentru gradini de dimensiuni mici. Are bidon din termoplastic, piston din plastic si o echipare formata din furtun, lance, extensie telescopica.

Pentru gradini sau zone mari, sunt recomandate variantele VENTO 65, cu capacitate de 65 litri, bidon din polietilena, motor KB30D, 2.5 CP, 4 timpi, cadru din otel si echipare formata din tambur, 50 m furtun, lance 60 cm, sau MISTRAL 150, cu capacitate de 150 de litri, motor OLEO-MAC S50, 2 CP, 2 timpi, bidon din polietilena si cadru din otel.

Pentru informatii suplimentare precum si recomandari de produse personalizate pentru nevoile tale, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0730 260 458.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>