De ce sa alegi un aparat de muls EMT

aparate de muls

Daca ati ajuns aici probabil va intrebati de ce sa alegeti mulgatoarele EMT. Cu ce sunt mai bune decat alte aparate de muls? Cu ce ma ajuta pe mine daca le aleg pe ele in detrimentul altor marci de aparate de muls? Prin acest articol vrem sa va explicam avantajele aparatelor de muls EMT si de asemenea sa va informam despre anumite caracteristici care trebuie urmarite in achizitia unui aparat de muls, pentru a fi siguri ca faceti o alegere buna, de viitor.

  • cel mai bun pret de pe piata

Pretul este foarte important in achizitia unui produs, fie ca vrem sau nu sa recunoastem. Cu totii ne dorim sa cumparam un produs cat mai ieftin, dar care sa-si faca treaba cat mai bine. In acest caz, asa ceva este posibil. Mulgatoarele EMT au cel mai bun pret de pe piata. Nu veti gasi un aparat de muls mai ieftin ca la EMT, garantat! Preturile aparatelor de muls EMT pornesc de la 1829 lei, pret care include TVA. Vezi aici lista completa de aparate de muls si accesorii.

In urma unei analize amanuntite asupra preturilor aparatelor de muls, am ajuns la cea mai buna solutie astfel incat sa va oferim cel mai bun pret, fara a face rabat la calitate. Dar despre calitate vom vorbi in cele ce urmeaza.

  • tanc de vacuum fizic – putere de aspiratie superioara

Toate aparatele de muls EMT prezinta tanc de vacuum. In schimb nu toate aparatele de muls din comert prezinta acest tanc sau daca il au, nu este varianta ideala (este integrat in cadrul aparatului de muls).

Diferenta intre un tanc de vacuum fizic si un tanc de vauum integrat in aparatul de muls este majora. Cu cat este mai mare capacitatea tancului de vacuum cu atat puterea de aspiratie va fi mai buna. Asadar este de preferat alegerea unui aparat de muls cu tanc de vacuum fizic.

Aceasta informatie nu este mereu prezentata de vanzatorii de aparate de muls. Pentru a nu fi pacaliti, uitati-va in pozele produsului daca este prezent tancul de vacuum fizic (precum in imaginea de mai jos, patratul rosu). De asemenea intrebati vanzatorul ce fel de tanc de vacuum prezinta aparatul de muls, pentru ca ceea ce cumparati poate fi diferit de pozele prezentate pe site.

Puteti observa cum arata un tac de vacuum fizic si din video-ul postat de echipa EMT pe Youtube, link aici.

aparat-de-muls-vaci-emt-11

  • cadru de otel galvanizat

Aparatele de muls EMT prezinta cadru de otel galvanizat.  Acest tip de cadru prezinta avantajul ca este rezistent pe o perioada de timp indelungata.

Pe piata mai exista mulgatori cu cadru de otel vopsit – acestea vor prezenta urme de uzura in timp. De asemenea, mulgatorile vopsite, care nu prezinta tanc de vacuum, pot prezenta fisuri in timp, in recipientul care inlocuieste tancul.

  • motoare turnate

Aparatele de muls EMT beneficiaza de motoare turnate, solide si proiectate sa lucreze intr-un regim de aproximativ 1400 rpm (numarul de rotatii ideal pentru acest tip de motoare electrice).

  • diverse modele

Sunt disponibile modele cu un bidon si un post, doua posturi si un bidon, doua posturi si doua bidoane si de asemenea, aparat de muls pentru vaci sau aparat de muls pentru oi si capre. Daca se intampla sa aveti cumparat un aparat de muls vaci EMT si intre timp aveti de muls si oi si capre, atunci puteti folosi setul complet de mulgere ovine si caprine (referinta EMT 11.50) care inlocuieste setul colector bovine de pe aparatul achizitionat.

  • bidoane de inox sau bidoane de aluminiu

Mulgatorile EMT sunt disponibile atat cu bidoane de inox, cat si cu bidoane de aluminiu.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de aparate de muls.  Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>