Mulgatori EMT la Agro Expo Bucovina 2015

In perioada 20-22 martie 2015 a avut loc cea de a XIII-a editie a targului national de agricultura si industrie alimentara, AGRO EXPO BUCOVINA 2015. Manifestarea, eveniment de referinta pentru agricultura si industria alimentara, este specializata in prezentarea de utilaje, echipamente si materii prime, animale de rasa si pasari, produse alimentare, seminte si material saditor, ingrasaminte si pesticide, furaje, nutreturi concentrate, aditivi, flori si plante de apartament, pentru gradini, parcuri, sere si altele.

Aparatele de muls EMT, alaturi de accesorii si piese de schimb si produse pentru curatarea si dezinfectarea lor, au fost expuse si au putut fi vazute de sutele de vizitatori care au trecut pe la stand.

Vizitatorii au fost interesati de aparatele de muls EMT, in special de cele cu un post si un bidon si cu 2 posturi si 2 bidoane. De asemenea faptul ca aparatele de muls cu un post si un bidon prezinta si detectoare de mamita, gratuit, a reprezentat un mare plus. S-a putut observa ca aparatele de muls EMT prezinta cel mai bun raport pret-calitate, ele avand caracteristici de top precum tanc de vacuum si cadru galvanizat, la cel mai bun pret de pe piata.

Apreciate au fost si accesoriile pentru mulgatori. Majoritatea accesoriilor si pieselor de schimb pot fi folosite si pe alte marci de aparate de muls.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva fotografii de la targ. Multumim cu aceasta ocazie organizatorilor Agro Expo Bucovina si speram ca ne vom reintalni si anul viitor.

stand-mulgatori-emt aparate-muls-emt-agro-expo-bucovina modele-mulgatori-emt-agro-bucovina mulgatori-aluminiu-agro-expo-bucovina piese-schimb-agro-expo-bucovina stand-mulgatori-agro-expo-bucovina mulgatori-emt-inox-agro-expo-bucovina aparate-muls-inox-agro-expo-bucovina

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>