Solutii pentru gradini bine ingrijite

Ploile din ultima perioada au determinat o cultura abundenta care trebuie tinuta sub control. Pentru a avea o gradina frumoasa si bine ingrijita este necesar sa apelam la motocositoare de calitate care sa ne ajute sa obtinem rezultatele dorite, cu minim de efort.

Motocositoarele STIHL au fost concepute sa asigure o functionare eficienta, la capacitate maxima, fiind prevazute cu unelte de taiere de calitate exceptionala.

Uneltele de taiere metalice STIHL promit:

  • Utilizare in conditii dificile – taiere facila a ierbii, a tufisurilor excesive si chiar a arboretului subtire.
  • Inalta performanta de taiere – o gama larga de cutite metalice asigura rezultate optime pentru fiecare aplicatie.
  • Durata lunga de viata – otelul special cu tratament de intarire este in conformitate cu toate standardele internationale de siguranta si calitate.
  • Test de rezistenta – testele de rezistenta determina durabilitatea materialului. Datele obtinute stabilesc ce materiale vor fi folosite si ajuta la asigurarea calitatii si duratei de viata a uneltelor de taiere STIHL.
  • Fotoelasticitate – testele de fotoelasticitate sunt folosite de STIHL pentru a determina geometria uneltelor de taiere din otel, asigurand astfel distributia uniforma a fortelor chiar si atunci cand sunt supuse unui efort maxim, pentru a preveni aparitia de rupturi sau crapaturi.

Motouneltele de curatit cu cap de cosire sunt eficiente si in cazurile in care masinile de tuns iarba nu pot face fata, in special in locurile inguste, spatii stramte si zone inaccesibile. Atunci cand spatiul este limitat sau exista obstacole, capetele de cosire reprezinta o mai buna alternativa la lamele de taiere, deoarece firul elastic din nailon nu deterioreaza copacii sau gardurile si, de asemenea, este mai putin supusa deteriorarii sau uzurii.

Capul de cosire STIHL promite:

  • Inalta fiabilitate – sunt realizate in conformitate cu toate standardele internationale de siguranta si calitate.
  • Performanta ridicata de taiere – sunt disponibile capete de cosire corespunzatoare pentru a face fiecare operatie cat mai eficienta.
  • Grad redus de uzura – uzura se reduce datorita folosirii firului elastic din nailon, foarte robust, chiar si atunci cand se taie in apropierea copacilor, gardurilor, etc.
  • Capete flexibile pentru rarire – capetele de cosire redau aspectul optim al gardurilor de-a lungul peretilor si permit taierea in jurul oricarui tip de obstacol.

Firele de taiere, de diferite sectiuni si grosimi, sunt concepute sa corespunda motocoasei si capului de taiere, pentru a asigura cele mai bune rezultate in orice moment. Toate capetele de taiere sunt furnizate cu fir silentios, ca bobina standard. Se foloseste un material fabricat din poliamida de inalta calitate, ceea ce face ca firele de taiere sa fie extrem de rezistente la abraziune si topire, avand in acelasi timp o elasticitate deosebita.

Firele de taiere STIHL promit:

  • Precizie si calitate – ultra-precizie la fabricare si materiale de calitate.
  • Inlocuirea lamelor PolyCut – firele de taiere nu sunt singurele ce pot fi inlocuite. Recomandam sa alegeti pentru inlocuirea lamelor PolyCut originale STIHL, pentru a obtine rezultate optime cu capul de taiere PolyCut
  • Fire de nailon STIHL codate in culori – este foarte important sa folositi fire cu grosime corespunzatoare puterii motocoasei si conditiilor de utilizare. Grosimile sunt marcate in cod de culori.

Motouneltele STIHL sunt disponibile intr-o gama larga ceea ce face ca aplicatia lor sa fie extrem de versatila. Calitatea STIHL garanteaza redarea aspectului frumos al gradinii dumneavoastra si o durata de viata prelungita.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>