Bancuri de lucru de la Bernardo

Colectia bancurilor de lucru de la Bernardo este realizata din lemn masiv si componente din cupru asigurand lucrul precis si finisaje excelente fiind alegerea ideala pentru mestesugari si tamplari.

Sunt disponibile 5 modele de bancuri de lucru: WB 1500 Hobby, WB 2000 Hobby, M 2100, M 2100 UB si WB 2100 Profi. Astazi va vom vorbi despre acest ultim model, o noutate de la producatorul austriac Bernardo.

WB 2100 Profi este un banc de lucru solid sustine fara probleme piese de lucru masive. Este dotat standard cu 4 carlige de fixare pentru prinderea sigura a piesei de lucru, cu tije ajustabile filetate in baza masinii care asigura stabilitatea acesteia si masa construita din sipci de fag pentru asigurarea rigiditatii bancului. Colturile si marginile sunt rotunjite iar suprafata bancului este protejata datorita unui ulei cu care a fost lacuit. Bancul de lucru, standul si falcile menghinilor sunt realizate din fag cu piese conectoare din cupru. Suplimentar fata de orificiile de prindere din masa, mai multe posibilitati de fixare permit orificiile din partea frontal a mesei. Permite instalarea ulterioara a dulapurilor EB1 / EB2.

Accesoriile standard care insotesc acest produs sunt: sertar, nisa depozitare, doua carlige de banc scurte si doua carlige de banc lungi.

Dimensiunile mesei sunt de 2120 x 760 mm cu menghine si 1900 x 600 mm fara menghine. Falca prindere stanga (menghina frontala) este de 500 x 55 mm iar falca prindere dreapta (menghina spate) este de 470 x 120 mm. Deschidere mengina frontala / spate este de 210 / 180 mm. Grosimea mesei este de 40 mm, inaltimea de lucru este de 860 mm iar greutatea produsului este de 73 kg.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de bancuri de lucru. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>