Conferinta Nationala a Distribuitorilor EMT – Aparate de Muls

Expert Moldova Trading a organizat in perioada 5-7 iunie 2015 Conferinta Nationala a Distribuitorilor EMT – Aparate de muls. Cei de la Pensiunea Rubin ne-au fost gazde si le multumim pe aceasta cale pentru atmosfera deosebita creata si pentru tot ajutorul oferit.

In cadrul conferintei s-a prezentat gama de produse EMT: aparatele de muls EMT, accesorii si consumabile pentru aparate de muls. In premiera au fost prezentate bidoanele de transport EMT din inox si aluminiu, alcatuite din 4 straturi prin comprimarea realizata cu prese hidraulice perpendiculare, pentru rezistenta superioara. Aceste bidoane sunt intarite pe margine si sunt rezistente impotriva socurilor.

S-a vorbit si despre implementarea noului sistem de comanda online pentru dealeri, cu aplicare directa a discounturilor.

DSC_1126 DSC_1127

Dupa conferinta propriu-zisa, dealerii EMT au participat la o demonstratie de utilizare a aparatelor de muls.

IMG_4011 IMG_4014 IMG_4016 IMG_4018

Relaxarea nu a fost oferita doar de cadrul splendid din zona Borzont, ci si de plimbari in zona sau de degustarea de vin de la Crama Purcari, prezentata de Mihai-Petre Anghel, membru al Ordinului Cavalerilor Vinului.

DSC_1137 DSC_1139

Multumim tuturor participantilor, speram ca au avut parte de un weekend placut si asteptam cu nerabdare sa ne reintalnim la urmatoarea Conferinta Nationala a Distribuitorilor EMT.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>