Cum se alimenteaza un motoferastrau folosind o canistra cu dubla compartimentare

La STIHL se dezvolta nu numai utilajele, ci si consumabilele si accesoriile, care sunt perfect adaptate la tehnologia STIHL. Astfel se asigura ca utilajele prezinta un parcurs de clasa, combustibilii ard fara reziduuri, sinele de ghidaj si lanturile sunt lubrifiate perfect iar accesoriile sunt rezistente si ajuta la o munca cat mai usoara.

Canistra STIHL este unul dintre accesoriile STIHL care ajuta la cresterea productivitatii. Este compartimentata pentru depozitarea si transportul facil al amestecului benzina + ulei motor si ulei de lant. Are o capacitatea de 3 litri amestec combustibil si 1,5 litri ulei de lant. Include si teava de scurgere. Si la aceasta canistra poate fi utilizat sistemul STIHL de umplere pentru combustibili si ulei de lant.

Va invitam sa vizionati filmul de mai jos pentru a vedea cum ajuta canistra STIHL cu dubla compartimentare la alimentarea cu combustibil si ulei a unui motoferastrau.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de produse accesorii si consumabile STIHL. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>