Gama de produse EMT® la Indagra 2015

5b928b6d049a1eda4535a04ae3c2cc1e26ef5553_participareIndagra_emtools

Avem deosebita placere de a vă intalni la Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ce se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Expert Moldova Trading, companie cu o experienta de 21 de ani in cadrul vanzarilor de utilaje pentru sectorul agricol si industrial, si-a pastrat de-a lungul anilor aceleasi principii si ambitii: de a oferi o gama diversa de produse de calitate la cel mai bun pret.

EMT® este marca inregistrata, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica si distinge produsele proprii.

Suntem un partener complet, asa incat alaturi de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achizitiile realizate sa reprezinte o experienta cat mai placuta. Sunt disponibile servicii de instalare, reparatii si intretinere utilaje. Produsele achizitionate din magazinele noastre fizice si online beneficiaza de garantie 24 de luni, atat la persoane fizice cat si juridice, respectarea politicii de retur, livrare prompta, transport gratuit.

Va invitam in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015 la standul 38-39 din pavilionul C2, sa discutati cu consilierii nostri si sa cunoasteti gama completa de produse EMT® formata din aparate de muls vaci, oi si capre, bidoane transport din inox si aluminiu, accesorii si consumabile, produse procesare lapte.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>