Importanta unei masini de tuns iarba in gospodarie

Importanta unei masini de tuns iarba in gospodarieImportanta unei masini de tuns iarba in gospodarie

Tunderea gazonului este o parte foarte importanta a ingrijirii curtii. Exista o serie de beneficii care sunt asociate cu tunderea gazonului care o face bine meritat in cele din urma. Este foarte placut sa privest un gazon taiat corect. Daca tai in mod regulat gazonul te vei bucura de o priveliste sanatoasa deoarece tairea ajuta la mentinerea unui gazon curat si uniform.

Multe persoane considera ca este o chestiune de mandrie atunci cand vine vorba de modul in care arata curtea lor, astfel incat tendinta de a o aduce in acest mod, adica intr-o maniera ordonata aduce satisfactie. Celelalte beneficii care vin cu tunsul gazonului in mod regulat nu pot fi la fel de evidente, dar ele sunt la fel de importante. Tunderea gazonului iti va aduce o serie de beneficii, te va ajuta sa iti pastrezi pajistea sanatoasa si sa elimini in acelasi timp unii dintre daunatorii din iarba.

masina de tuns iarba VIKING MA 235 si acumulator

Cu cat suprafata verde este mai mare, cu atat este mai greu de intretinut si eforturile tale cresc. Insa, daca treci peste aceste probleme si te echipezi cu aparatura necesara vei putea sa te bucuri de toate frumusetile pe care gradina ta si natura le ofera. Un aparat de tuns iarba este unul din acele utilaje pe care trebuie sa le ai daca ai o curte. Pentru un gazon frumos si sanatos noi va recomandam Masina de tuns iarba cu acumulator VIKING MA 235.

Acest model are forma optimizata a cutitului si rezistenta redusa la procese de rotire si inaintare. Un plus de valoare il aduce si modul ECO automat, acesta reduce turatia motorului electric cand este nevoie de putere mai putina. Are antrenare directa a cutitului si forta transmisa direct la cutit.

Cum sa intretii masina de tuns iarba cu acumulator VIKING MA 235

  1. Inclina masina in lateral (1)
  2. Curata masina doar cu apa, o perie sau cu o carpa
  3. Nu folosi apa sub presiune sau spalatoare cu inalta presiune
  4. Inlatura murdaria din fantele de racire (2 = partea superioara, 3 = partea inferioara
De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o masina de tuns iarba?

Atunci cand alegi tipul de alimentare esti influentat de 3 mari factori: suprafata gradinii acoperita cu gazon, gradul de comoditate pe care il ai si bugetul alocat.

Care sunt caracteristicile masinii de tuns iarba VIKIG MA 235?
masina de tuns iarba viking ma 235

masina de tuns iarba viking ma 235

Masina de tuns iarba MA 235 | Caracteristici:

  • Tipul motorului: Electric 450 W
  • Clasa acumulatorului: STIHL COMPACT
  • Start / Stop: ES / MS
  • Latimea de tundere: 33 cm
  • Inaltimea de tundere: 25 – 65 mm
  • Reglarea inaltimii de tundere: Centrala in 5 trepte
  • Carcasa: Polimer
  • Functie: Descarcare posterioaa
  • Roti (fata/spate): 140 / 170 mm
  • Cusul de colectare: 30 l
  • Greutate fara acumulator:  14 kg

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>