Pentru zile ploioase

Sfarsitul de iunie ne-a adus multe zile ploioase. Mai mult decat atat, in anumite zone din tara precum Iasi, precipitatiile inregistrate au reprezentat maximul istoric, fiind depasite recorduri ce datau de aproximativ 30 de ani. Cu precipitatii de 118 litri/mp in 24 ore s-au creat numeroase probleme in multiple zone urbane si rurale. Curti inundate, beciuri si subsoluri pline de apa, rauri care au iesit din matca, caderi de curent. Cu asta ne-am confruntat in ultimele zile.

Astfel de probleme ne amintesc de necesitatea de a avea in casa cateva obiecte ajutatoare. Asa cum trebuie sa avem in garaj o freza de zapada pentru ierni cu ninsori abundente, asa e bine de avut si o motopompa si poate un generator.

Motopompele au diverse aplicatii. Pot fi folosite pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivnite, terenuri joase, dar si pentru umplerea bazinelor din fantani, canale, lacuri, udare prin brazda, alimentarea instalatiilor de irigat prin picurare, alimentarea retelelor de apa la presiunea scazuta, alimentarea retelelor de irigat prin aspersie fina care nu necesita presiune ridicata, combaterea incendiilor. Se transporta usor, au consum redus de benzina iar pornirea este manuala. Noi recomandam motopompele cu motor HONDA pentru fiabilitatea si calitatea demonstrata.

Generatoarele economisesc timp pretios in cazul unor caderi de curent. In plus, cum aceste caderi de curent au loc tocmai cand ne confruntam si cu alte probleme (ninsori, inundatii), fiind provocate de acestea, un generator ne ofera energia necesara punerii in functiune a unei motopompe sau unei freze de zapada. Ne ajuta sa fim pregatiti, ne ajuta sa ne protejam casa si familia. Va putem recomanda o serie de generatoare, grupuri mici, medii sau mari, cu motoare puternice, silentioase si fiabile, si pornire, utilizare si intretinere usoara. Fiecare grup este supus unei serii complexe de testari, care include testarea in sarcina maxima, testarea automatizarii si testarea sistemului de oprire de siguranta.

Fiti precaut si luati in considerare dotarea casei cu echipamente pentru vreme rea. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr de telefon 0730 260 458.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>