Prelucrarea lemnului cu masina de rindeluit si degrosat ADM 300 V

Pentru prelucrarea lemnului ADM 300 V reprezinta un utilaj ideal, cu un raport optim pret-eficienta, imbinand doua functii importante: rindeluirea si degrosarea. Se remarca printr-un timp foarte scurt de montare a dispozitivelor interschimbabile si rezerva mare de putere. Are in dotare un avans variabil continuu, perfect pentru adaptarea vitezei la piesa de prelucrat.

Informatii generale

Masina de rindeluit si degrosat ADM 300 V prezinta un motor puternic, cu rezerva mare de putere. Este echipat standard cu dispozitiv de calibrat cutite, masa de rindeluire este rabatabila pentru fixarea usoara a piesei de degrosat. Ambele mese de lucru au reglaj fin si nivel redus de zgomot. Blocul taietor nu necesita intretinere si este dotat cu 4 cutite calitatea HSS 18%. Rola danturata de intrare asigura avansul uniform al pieselor din lemn. Operatiunea de degrosare este precisa datorita mesei cu ghidaj cu coloana centrala. Modelul ADM 300 V ofera avans continuu variabil (1 – 10 m/min) si poate fi montat pe perete, datorita riglei cu ghidaj lateral.

Date tehnice

Latime rindeluire 305 mm
Lungimea mesei 1510 mm
Inaltimea mesei 915 mm
Numar cutite 4 buc.
Rigla ghidaj 1105 x 155 mm
Inclinarea riglei de ghidare 90°45°
Adancime max. rindeluire 3 mm
Latime degrosare 300 mm
Inaltime min. / max. 5 – 220 mm
Adancime max. degrosare 3 mm
Lungime de lucru min. 585 mm
Turatie bloc taietor 5500 rot/min
Viteza de avans 1 – 10 m/min, fara trepte
Diametrul orificiului de exhaustare 100 mm
Puterea motorului 3,0 kW (4,0 CP)
Dimensiunile masinii (L x l x h ) 1700 x 790 x 1080 mm
Greutate aproximativa 280 kg

Accesorii optionale pentru masina de rindeluit si degrosat ADM 300 V

Exhaustor mobil DC 300 – ideal pentru colectarea talasului rezultat in urma frezatului, rindeluitului. Este usor de transportat datorita sistemului de deplasare inclus, sacul colector se monteaza usor iar ventilatorul cu lame aerodinamice din otel asigura un debit mare de aer.

Exhaustor mobil DC 400 – utilizat pentru colectarea talasului rezultat in urma frezatului, rindeluitului. Ventilatorul cu lame aerodinamice din otel asigura un debit mare de aer iar sacul colector se schimba usor. Motorul puternic asigura o capacitate optima de aspiratie.

Dispozitiv de centrare cutite de abricht HML – set de 2 bucati.

Tubulatura exhaustare 6 m – cu diametru de 100 mm, transparent, flexibil si spirala din otel.

Sistem pornire automata ALV 10 – ajuta masinile pentru prelucrarea lemnului sa functioneze mai rapid si mai facil.

Set 6 burghie de mortezat pe dreapta – cu dimensiuni de 6, 8, 10, 12, 14 si 16 mm

Lubrifiant Waxilit – sub forma de pasta, ajuta la intretinerea mijloacelor mobile ale masinilor (lanturi, pinioane etc).

Morteza – este un dispozitiv cu structura metalica solida. Masa este actionata cu ajutorul unui maner in toate directiile permitand utilizatorului sa foloseasca acest dispozitiv pentru o multitudine de lucrari. Mandrina este cu autostrangere.

Cutite abricht – 305 x 25 x 3 mm – Cutite abricht HSS


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de masini de rindeluit si degrosat. Click aici pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>