Slefuirea parchetului cu PSM 200 de la Bernardo

Slefuirea parchetului poate fi o operatiune dificila, de aceea se recomanda utilizarea unei masini de slefuit parchet. O astfel de masina ajuta ca slefuirea sa fie mai usor de realizat si sa se desfasoare in siguranta.

Masina de slefuit parchet PSM 200 de la producatorul austriac Bernardo este recomandarea noastra pentru activitati precum slefuirea pardoselelor din parchet, scandurilor de dusumea, pardoselelor din mosaic, etc. Avand in vedere usurinta de utilizare si masurile de siguranta, acest model este potrivit si pentru utilizatorii neexperimentati.

PSM 200 este conceputa pentru slefuirea suprafetelor mici si medii. Ofera o siguranta crescuta de lucru datorita capacului de protectie a curelei trapezoidale si a tamburului de slefuire si este echipat standard cu stut de aspiratie, asigurand astfel o suprafata lipsita de praf. Datorita tamburului de slefuire echilibrat, munca este lipsita de vibratii. Un alt avantaj al masinii PSM 200 este reglarea variabila a presiunii tamburului pentru adaptarea optima la fiecare calitate de parchet.

PSM 200 promite cresterea randamentului datorita utilizarii usoare si schimbarii rapide a benzii de slefuit. Este si o masina economica deoarece ofera posibilitatea achizitionarea benzii la pret mic datorita rolei de 50 m.

DATE TEHNICE

Latime de slefuire 200 mm
Dimensiuni banda 200 x 650 mm
Diametru tambur de slefuire 176 mm
Turatii 2000  rot/min
Putere motor 1,5 kW (2,0 CP)
Tensiune 230 V
Dimensiuni masina (L x l x I) 360 x 940 x 960 mm
Greutate aprox. 60 kg

Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de masini pentru slefuit. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>