Combustibili si lubrifianti de top, ca totul sa mearga ca uns

ulei stihl

Ca sa te poti astepta la eficienta de prima clasa de la utilajele pe care le folosesti, trebuie sa apelezi la combustibili si lubrifianti de calitate maxima. Uleiurile, vaselinele si combustibilii STIHL sunt adaptati la ultima tehnologie – combustibilii ard fare reziduuri, sinele de ghidaj si lanturile sunt lubrifiate perfect, pentru ca totul sa mearga ca uns, chiar si dupa ani de utilizare.

Ce tipuri de uleiuri putem gasi la STIHL?

Ulei STIHL pentru motor in doi timpi HP – pentru motorul in doi timpi utilizat frecvent. Dezvoltat special pentru motoarele STIHL. Are foarte bune proprietati de lubrifiere si ardere.

Ulei STIHL pentru motor in doi timpi HP Ultra – ulei total sintetic cu proprietati de lubrifiere extraordinare. Combustie cu extrem de putine reziduuri, datorita aditivilor fara cenusa. Potrivit pentru utilizarea de durata la cerinte maxime ale motorului. Sarac in sulf si cu descompunere biologica – peste 80% in 21 de zile.

Ulei STIHL pentru lant de ferastrau BioPlus – Ecologic, avand proprietati de lubrifiere si aderenta extraordinare. BioPlus se descompune total in pamant in cel mai scurt timp, deoarece este realizat pe baza de plante. A fost distins cu simbolul german de ecologie “Ingerul albastru” si Simbolul European de Mediu.

Ulei STIHL ForestPlus pentru sina si lant – are in formula uleiuri parafinice si aditivi pentru a asigura o buna functionare a motoferastraului in conditii grele de utilizare. Este destinat ungerii sinei si lantului oricarei marci de motoferastrau. Acest ulei, datorita unui aditiv special, are o aderenta superioara, este ideal pentru ungerea lantului care atinge viteze foarte mari in functionare. Lubrifierea superioara atrage scaderea consumului de combustibil. Rezistent la temperaturi inalte, ofera protectie optima impotriva supraincalzirii si uzurii premature. Proprietati foarte bune de curgere si la temperaturi scazute. Protectie completa la rezinificare chiar si dupa perioade lungi de neutilizare.

Alaturi de uleiurile de top, STIHL ofera si accesorii pentru transportarea si alimentarea curata a utilajelor: sisteme de umplere pentru combustibil, sisteme de umplere pentru uleiuri de lant, canistre, pahare de masurare.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de consumabile STIHL.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>