Instructiuni de utilizare pentru vermorelele Dal Degan

Vermorelele sunt aparate portative pentru pulverizarea de solutii speciale pentru distrugerea parazitilor plantelor. Sunt ideale pentru utilizare in vii, sere, livezi.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate se recomanda a se respecta urmatoarele instructiuni.

Pentru a monta bretelele respectati pasii descrisi in figurile 1, 2 si 3. Fixati bretelele la lungimea dorita, astfel incat stropitoarea sa poata fi purtata in pozitia cea mai confortabila pentru a se evita obosirea corpului.

Conectati lancea cu ajutorul clamelor si accesoriilor continute in punga de plastic urmand instructiunile (fig.4) si respectand modul de asamblare, pentru a evita scurgerile de presiune. Montarea lancei este facilitata daca este introdusa in apa calda sau incalzita cu o alta sursa de caldura.

Untitled

Umpleti rezervorul cu produsul pe care urmeaza sa il folositi, respectand instructiunile de amestec indicate de producator. Acest lucru este usurat datorita benzii transparente pozitionata in corespodenta cu gradatiile marcate ale containerului. Inchideti capacul.

Vermorelul este acum gata pentru utilizare. Actionati maneta si cand observati o rezistenta usoara incepeti sa pulverizati deschizand robinetul sau apasand pe clapeta de pe lance. Ajustati diuza pentru a obtine jetul dorit.

Atentie!

  • Nu pulverizati in directia persoanelor sau animalelor.
  • Dupa folosire este necesar sa curatati cu atentie pulverizatorul, prin spalare.
  • Stropitoarea este echipata cu garnituri care nu permit folosirea acestuia pentru solventi, vopsele si lichide agresive.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>