Motoferastrau nou cu programul BUY BACK

A venit momentul sa-ti inlocuiesti motoferastraul vechi cu unul nou, mai ales ca acum poti profita de noua oferta BUY BACK de la Stihl. Pentru un motoferastrau vechi electric sau pe benzina, indiferent de marca, adus la magazinele EXPERT MOLDOVA TRADING in perioada 01.07.2013 – 15.09.2013, clientul final primeste o reducere de 200 de lei la achizitionarea unui motoferastrau STIHL (MS 170 D, MS 211, MS 211 C-BE), echipat in mod optim pentru activitati in gospodarie, pentru taierea lemnului de foc, pentru cosmetizarea copacilor si rarirea tufisurilor.

De ce sa profiti de oferta? Pentru ca noi iti oferim noua generatie de motoferastraie, cu maner ergonomic, pompa de prealimentare (la modelele C-BE), acces rapid la filtru, sistem de aspiratie a aerului cu pre-filtrare, carburator cu compensator, comanda monobloc, sistem anti-vibratii cu arcuri speciale, sistem de pornire ErgoStart (la modelele C-BE), sina de ghidaj cu montaj intr-un singur prezon, sistem E-matic pentru ungerea lantului, intinzator rapid de lant (la modelele C-BE) si motor cu tehnologie 2-MIX ce indeplineste normele de poluare EU II.

Tehnologia 2-MIX ofera putere ridicata si respect pentru mediu. Emisiile poluante sunt astfel reduse cu 70% fata de modelele anterioare. Busoanele pentru rezervor pot fi inchise si deschise rapid si simplu fara instrumente de ajutor. Rezervorul transparent permite verificarea nivelului de combustibil din afara in orice moment. Dispozitivul pentru intinderea lantului amplasat lateral ofera posibilitatea montarii rapide a sinei de ghidaj si reduce riscul de accidentare in lantul ascutit.

Avantajele utilizatorului sunt multiple.

  • Pornirea este usoara, chiar si dupa o oprire indelungata.
  • Motoferastraul ofera putere mare, cu o greutate redusa
  • Vibratiile sunt reduse considerabil (-30%)
  • Sunt intervale mari intre operatiile de curatare a filtrului de aer
  • Emisiile poluante sunt reduse cu 70% in comparatie cu motoarele in 2 timpi
  • Este posibila montarea rapida a sinei de ghidaj si a lantului
  • Se permite reglarea tensiunii lantului in siguranta
  • Rezervorul transparent permite verificarea nivelului de combustibil din afara in orice moment
  • Alimentarea este simpla si rapida cu combustibil
  • Confort la pornire. Pornirea este usoara si fara efort datorita unui arc situat intre arbore cotit si rola sforii de pornire.

Profita acum, oferta este in limita stocului disponibil!


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de produse STIHL. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>