O utilizare aparte a motoutilajelor Stihl

STIHL, celebra firma producatoare de motoutilaje din Germania, a lansat doua reclame pentru promovarea prezentei lor pe retelele de socializare Facebook si Twitter. Noua ne-au placut foarte mult si de aceea vrem sa vi le aratam si voua.

What Kind of Bird is That?

In reclama pentru promovarea contului de Twitter STIHL s-a folosit o motocositoare FS 130, model puternic, cu motor patentat 4-MIX. Prezinta maner pentru ambele maini pentru o cosire ergonomica a suprafetelor, este alimentata cu amestec ulei-benzin, are o putere de antrenare excelenta, cuplu motor puternic si are mai putine emisii de gaze decat un motor in doi timpi.

Dotarea de serie consta in centura de purtare, motor 4-MIX, reglajul manerului fara scule suplimentare, aprindere electronica, maner tip ghidon, maner multifunctional, ochelari de protectie, sistem antivibratii, ventil de decompresie.

Thumbs up for STIHL!

Reclama pentru promovarea contului de Facebook STIHL este realizata cu ajutorul a doua motoferastraie: MS 441 si MS 160.

MS 441 este un motoferastrau modern, de mare putere, echipat cu tehnologia M-Tronic, cu vibratii reduse pentru silvicultura. Are o eficienta ridicata, greutate redusa si ofera mult confort in timpul lucrurilor. Consumul de combustibil este redus cu pana la 20% si are emisii poluante reduse cu 50% fata de motoarele conventionale in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX. Este ideal pentru profesionistii forestieri deoarece este dezvoltat a fi apt de toate provocarile. Se poate folosi la lucrari forestiere precum doborarea pomilor, taierea crengilor sau debitare. Prezinta o dotare de serie remarcabila, ce consta din: busoane pentru rezervor fara scule suplimentare, compensator, pompa de ulei cu debit reglabil, sistem Ematic pentru ungerea lantului, ventil de decompresie, dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral, sistem anti-vibratii si sistemul ElastoStart.

MS 160 este un motoferastrau cu acumulator, care prezinta vibratii si recul reduse. Este ideal pentru utilizarea mobila in zone sensibile la zgomot (ansambluri rezidentiale, spitale, s.a.), pentru taierea lemnelor de foc si pentru lucrari cu motoferastrau in spatii inchise. Este un motoutilaj foarte usor de utilizat. Se recomanda folosirea sa de utilizatori privati, intretinatori peisageri si mestesugari. Dotarea de serie este si in acest caz generoasa, prezentand intinzator rapid de lant, maner de comanda, comanda la ambele maini, motor electric, buson rezervor fara scule de deschidere, sistem de franare suplimentar Quick Stop Super Funktion, sistem de ungere a lantului Ematic.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de motoferastraie si motocoase STIHL. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesori

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>