Oferta aniversara STIHL

Expert Moldova Trading aniverseaza 20 de ani de colaborare cu STIHL, celebra firma producatoare de motoutilaje din Germania. Aceasta aniversare se deruleaza sub sloganul “Experienta leaga profesionalismul de traditie” si este marcat in urmatoarele luni prin preturi promotionale la o serie de produse STIHL foarte apreciate. Atentie, promotie in limita stocului disponibil!

116-4808

ME 443 de la Viking este maaina electrica de tuns iarba ideala. Este compacta, cu excelenta capacitate de taiere si cos mare de colectare a ierbii. Este mobila si usoara si este recomandata pentru suprafete de gazon de pana la 600 mp.

143-4757

LE 540 este recomandat pentru zonele sensibile la zgomot datorita puterii motorului electric. Face curbe elegante pe gazon si aereaza solul. Este ideal pentru taierea pe verticala a gazonului cu muschi si buruieni.

901-4758

MSA 160 C-BQ 30 prezinta un nou lant 1/4″-PM3 cu vibratii si recul reduse, special conceput pentru motoferastraie usoare, compacte. Are o sina de taiere de 30 cm. Este recomandata pentru taiatul crengilor şi copacilor cu diametrul de pana la 20 cm.

928-4804

Motocoasa electrica FSE 71 este confortabila, cu cap taietor AutoCut C. Prezinta aparatoare pentru motor si maner moale pentru amortizarea vibraTiilor. Este foarte buna pentru trimmarea marginilor de gazon si pentru lucrarile de cosmetizare din jurul pomilor, drumurilor si scarilor din gradinile private. Potrivita si pentru suprafetele mai mici.

929-4759

Motocoasa cu acumulator FSA 65 este silentioasa si usor de manevrat, cu acumulator performant litiu-ion. Este ideala pentru lucrarile de peisagistica in zonele sensibile la zgomot.

933-4806

Suflanta electrica BGE 71 este folosita pentru indepartarea frunzelor sau resturilor vegetale din zonele rezidentiale. Este silentioasa si are o eficienta ridicata de suflare. Permite posibilitate de reutilare optionala si pentru utilizarea ca aspirator, fara alte unelte suplimentare.

956-4807

RE 163 Plus de la Stihl este un utilaj de curatat cu inalta presiune, cu suport integrat pentru furtunul de inalta presiune. Este dotat standard cu duza cu rotor si duza plata. Prezinta maner telescopic din aluminiu, carcasa frontala rabatabila, maner practic pentru transport, mecanism de reglare a presiunii/cantitatii si manometru pozitionat central.

961-4793

Utilajul de curatat cu mare presiune RB 402 Plus, cu apa rece, performant, actionat cu benzina, de la STIHL, cu tambur de infasurare a furtunului munceşte din greu, cu o presiune de lucru foarte mare, peste tot acolo unde se aduna mizerie grosiera. Are o presiune de lucru foarte mare si debit de apa mare. Cu reglaj al presiunii si cantitatii la aparat.

3197-4786

Motocoasa FS 70 C-E este robusta, recomandata pentru utilizarea frecventa si pretentioasa. Are maner dublu pentru cosirea ergonomica a suprafetelor. Alimenteaza cu amestec de ulei cu benzina. Forta de antrenare este excelenta si are mai putine gaze de evacuare decat un motor in 2 timpi. Coseste spatii verzi mari si iarba dura, rapid, comod si economic.

3230-4805

Utilajul de curatenie cu inalta presiune RE 98 este de mici dimensiuni, maniabil. Este recomandat pentru curatenia in gospodarie. Este echipat cu cuplare rapida pentru schimbarea duzelor, roti de transport, duza rotativa si duza plata. Se poate atasa substanta de curatenie si are su suport practic pentru accesorii.

3741-4772

Motofoarfeca HSE 51 este un foarfece de gard viu electrica usoara si manevrabila. Este recomandata pentru trimmarea si taierea ramurilor si crengilor subtiri. Prezinta cutite taiate cu laser si turatie mare.

3742-4780

Discurile de frictiune diamantate de la STIHL au cu o durata lunga de viata si pot fi folosite pentru taierea asfaltului, betonului si a betonului dur.

3749-4794

Pachetul format din motocoasa FS 55 PROMO, Autocut 25-2 si fir nylon 45 m prezinta un raport excelent calitate-pret. Motocositoarea multifunctionala FS 55 are maner pentru ambele maini pentru cosirea ergonomica a suprafetelor intinse. Este ideala pentru tunderea gazonului si pentru lucrari de curatire pe parcela de gradina particulara. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza si pentru cosirea de iarba impaslita, stuf si urzici. Autocut 25-2 este capul pentru cosit si curatare STIHL cu 2 sau 4 fire. Firul se regleaza prin lovirea usoara a capului cositor de pamint cu motocoasa in sarcina maxima.

3750-4795

Pachetul format din Emondor HT 101 si ulei amestec 2L este acum disponibil la un pret excelent – doar 2299 lei! Emondorul profesional cu motor STIHL patentat , 4-MIX, este alimentat cu un amestec de benzina si ulei. Are un maner telescopic, practic, cu o lungime de 270-390 cm. Face un sunet placut si are o putere de antrenare excelenta. Este recomandata pentru lucrari de intretinere a pomilor, de pe sol la o inaltime de cca 5m.

3752-4797

Pachetul format din motosapa HB 585 si ulei Honda 1L va fi cu siguranta apreciat de gradinari, agricultori si intretinatori peisagisti. Motosapa are o echipare standard şi o gama variata de accesorii optionale ce garanteaza posibilitatea utilizarii multifunctionale a motocultivatoarelor VIKING. 3753-4799

Pachetul format din foreza de pamant BT 45 si ulei amestec 2L este disponibil la un super pret promotional. Foreza manuala cu motor puternic pe benzina este ideala pentru gaurirea unor orificii cu un diametru de pana la 25 mm. 3754-4800Oferta aniversara contine si pachete – puteti opta pentru motocoasa FS 45 si uleiul amestec 1L la doar 799 lei! Motocositoarea FS 45 este deosebit de usoara si beneficiaza de sistemul confortabil de pornire ErgoStart (E). Este foarte buna la taierea gazonului si lucrari de curatire in jurul pomilor, intrarilor si treptelor.

homepage_logo

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>