RB 402 PLUS – impotriva tuturor tipurilor de mizerie

Mizeria este pretutindeni – fie ca este vorba de sectorul privat, in atelier sau domeniul industrial. De aceea este util sa se cunoasca cea mai buna cale de a curata totul. Utilajul RB 402 Plus va ofera o solutie prin capacitatea sa si bine-cunoscuta calitate STIHL. Este ideal pentru agricultura, constructii, intreprinderile auto si parcurile auto. Cu reutilarea completa pentru confort, este modelul potrivit impotriva tuturor tipurilor de mizerie precum rumegus, sticla, lichide sau praf.

RB 402 Plus este un utilaj de curatat cu mare presiune, cu apa rece, performant, actionat cu benzina, cu tambur de infasurare a furtunului. Are o capacitate mare de lucru, cu o presiune foarte mare, pentru a ajunge peste tot unde se aduna mizerie grosiera. Se caracterizeaza prin presiune de lucru foarte mare, debit de apa mare, reglaj al presiunii si cantitatii la aparat. Prezinta furtun de mare presiune de 20m, cu armatura de otel, pistoane cu mansete ceramice, pneuri profilate mari, tub de refulare cu duza rotor si duza plata reglabila, precum si suport dublu pentru tubul de refulare.

DATE TEHNICE

Debit maxim al apei 1.150 l/h
Greutate 80 kg
Lungimea furtunului de inalta presiune 20 m
Presiunea de lucru 10-230 bar
Putere 9.6 kW
Temperatura maxima de admisie 70 °C

DOTARE DE SERIE

  • Duza pentru jet plat, presiune reglabila – Cu duza plata de serie se pot curata repede si eficient suprafete mai mari.
  • Duza rotativa – Duza rotor asigura o forta de curatare concentrata, avand o eficienta ridicata pe spatii intinse. Aceasta disloca un jet punctiform puternic intr-o miscare turbionara rapida.
  • Furtun de inalta presiune cu insertie metalica – Furtunul de mare presiune consolidat cu plasa de otel este foarte robust, fiind ideal si pentru utilizarea in conditiile cele mai dure.
  • Rezervor integrat pentru detergent – Pentru tusa extra de curatenie in caz de nevoie se poate adauga in jetul de pulverizare detergent din rezervorul de detergent.
  • Tambur integrat pentru furtun – Tamburul integrat, practic pentru infasurarea furtunului extinde domeniul dvs. de actiune, asigurand ordinea.

PROFITA ACUM! Comanda curatatorul de inalta presiune RB 402 PLUS si ai o reducere de 17%!  Oferta in limita stocului disponibil.


Magazinul online EMTools ofera o gama diversa de utilaje de curatat. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>